|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
iphone 4-4s αξεσουαρ
πωλουντε τα παρακατω αξεσουαρ,τιποτα μεμονομενο.
ολα μαζι ενα πακετο 4 screens protectors full body protection και οι παρακατω θηκες. ολα μαζι εχουν κοστιζει πανω απο 200 ευρω ολα μαζι στα 120 ευρω ακατεβατα 6971566918 κρητη |
|
|||
|
|||
Απάντηση: iphone 4-4s αξεσουαρ
... μόλις πάρω άλλα 3 i phones ...
|
|
|||
|
|||
Με το καλο,εγω δεν ξαναπαιρνω πλέον αν στο επόμενο δεν δω τουλάχιστον 4αρα οθονη.πλεον ειναι πολυ πίσω σαν κινητο κι απλα ειναι της μοδας
Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Πολυ πίσω το iphone σαν κινητο;
|
|
|||
|
|||
πλεον ναι.
σε σχεση με αλλα μεγαθηρια οπως το sg2,one s και αλλα. τι να κανει με τον 800αρι διπυρινο επεξεργαστη πλεον και την 3,5αρα οθονη. γιατι μην γελιεστε,δεν ειναι 1 ghz ο επεξεργαστης,ειναι χρονισμενος στα 800.αλλα ξεχασα,apple+μοδα πανε μαζι. ομως δεν ειναι εδω το καταλληλο θεμα για την καταλληλη συζητηση. εδω ειναι αγγελια πωλησης |
|
|||
|
|||
ebay??????
|
|
|||
|
|||
απο ελλαδα ολα αγορασμενα.
egalaxy,κι αλλα eshops |
|
|||
|
|||
καλυτερα ειναι να τα πουλας σε κομματια,γιατι ετσι λιγο δυσκολο το βλεπω.
|
|
|||
|
|||
Ναι... Εγω μια θήκη και μια ζελατινα θα την έπερνα... (και ειμαι και απο το Ηράκλειο )
|
|
|||
|
|||
Και εγώ θα έπαιρνα την μία από τις δύο δερμάτινες που έχεις δίνουν απίστευτη προστασία στο κινητό.
Συν ότι είναι πανάκριβες σαν καινούργιες. Πως και έχεις δύο ίδιες ; Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
αξεσουάρ για iPhone 4 | 264George | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 5 | 25-01-2012 16:33 |
Αξεσουαρ !! | yiannis1987 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 10-11-2011 12:25 |
Πωληση αξεσουαρ gs adv | NIKOS PAPADOPOULOS | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 14 | 27-01-2010 20:43 |
Πλήρης και επίσημοι κατάλογοι αξεσουάρ BMW | GS_maniac | Επίσημοι κατάλογοι ΒΜW | 7 | 23-01-2009 23:47 |