|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τι δεν θες ν ακουσεις σε μια εγχειρηση
Καλύτερα να το φυλάξουμε αυτό. Θα χρειαστεί για την νεκροψία.
** Δέξου αυτή την προσφορά, Ω Μεγάλε Άρχοντα του Σκότους! ** Έϊ, φέρτο πίσω αυτό παλιόσκυλο! ** Για μισό λεπτό... Αν αυτό δεν είναι η σπλήνα του, τότε ΤΙ είναι; ** Δώσε μου αυτό το ... ε... το... πώς το λένε... ** Ουπς! Αλήθεια, έχει επιζήσει κανένας με 500ml από αυτό εδώ το πράγμα; ** Όλοι ακίνητοι!! Έχασα τους φακούς επαφής μου! ** Λοιπόν παιδιά, αυτό θα είναι μια μεγάλη εμπειρία για όλους μας. ** ΠΡΟΣΕΧΕ! Ε, δεν πειράζει, το πάτωμα είναι καθαρό, δεν είναι; ** Τι εννοείς ότι δεν μπήκε στο χειρουργείο για αλλαγή φύλου...; ** Μην ανησυχείς. Νομίζω ότι αυτό είναι αρκετά κοφτερό. ** Στο κινητό: "Τι εννοείς Θέλω διαζύγιο;" ** ΦΩΤΙΑ! ΦΩΤΙΑ! Όλοι έξω! ** Ρε παιδιά, λείπει μια σελίδα από τις οδηγίες χρήσης! ** Πω, πω, αηδία! ** ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ! ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΩΩΡΑΑΑΑ! Έδωσε πέναλτι ο καραγκιόζης! ** Πρόσεχε ρε με το τσιγάρο! Σου πέφτουν μέσα οι στάχτες! ** Είδε κανείς τη βελόνα; ** Κύριοι, αυτό που έγινε ας μείνει μεταξύ μας … ** Πιάσε μου άλλη μια μπύρα.. ** Κράτα του λίγο την αρτηρία κλειστή, πάω για κατούρημα… ** Όχι ρε γαμώτο, κάηκε η λάμπα! ** Πω, πω ####, η τύπισσα! ** Τι εννοείς πως δεν έχουμε άλλη κλωστή;; ** Δεν πειράζει, άστο έτσι, δε θα φαίνεται… ** Τώρα σε ποιο απ’ όλα τα μπολ έβαλα την καρδιά του; ** Δε μπορώ να βλέπω, θα λιποθυμήσω! ** Ρε, είστε σίγουροι ότι πρέπει να το κάνουμε έτσι; |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τι δεν θες ν ακουσεις σε μια εγχειρηση
|
|
|||
|
|||
ΑΠΑΙΧΤΟ
|
|
|||
|
|||
*** Ήρθαν οι πίτσες? Αστες όπου βρεις ! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θα ήθελα μια ενημέρωση; (σε PM δεν με χαλάει) | NLS | Καλώς ήλθατε | 47 | 07-01-2010 21:43 |
Γιατί οι Έλληνες δεν συμμετέχουν στη F1 | danaos | Χιούμορ | 17 | 12-03-2009 02:57 |
μια αληθινή φιλια μέσα σε λίγες ώρες κάπου στο...Βόλο | souljacker | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 30 | 27-02-2009 16:48 |
Ελάτε σε μια διαφορετική δενδροφύτευση | skippybi | Περιβάλλον | 2 | 28-01-2009 00:09 |
Έχασαν τη ζωή τους, αλλά, χάρισαν μια νέα ζωή σε συνανθρώπους τους | skippybi | Κοινωνική ευαισθησία | 12 | 26-01-2009 17:48 |