|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ομαδική Αγορά ;;; Schuberth C3.
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αν κάποιος πραγματικά ενδιαφέρεται, ας μας πει τί τιμές παίζουν στο εμπόριο και ίσως μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε μια ομαδική. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική Αγορά ;;; Schuberth C3.
Εγώ το αποφάσισα ...
Θα πάω να το παραγγείλω και μάλιστα σήμερα... Δεν μπορώ άλλο το Airoh που έχω Ο Σαββίδης το έχει στα 499 Αυτό που θέλω είναι σε Ασημί το οποίο θα πρέπει να γίνει παραγγελία. Άρα θα καθυστερήσει ! Αν θα αποφασίσουμε μέχρι τότε να κάνουμε ομαδική παραγγελία, τότε ίσως μπορέσω να περάσω και την δικιά μου!!! |
|
|||
|
|||
Σε προσκυνουμε !!!!
|
|
|||
|
|||
Απο μία μικρή έρευνα που έκανα πρέπει να είναι το Best ever μέχρι τώρα ανοιγόμενο και απο της μαμάς BMW ίσως και απο το SHOEI multitech...
και απο τιμή σχεδόν τα ίδια |
|
|||
|
|||
Καλο κρανος και ελαφρυ θα το επαιρνα αλλα μου εβρισκε στο σαγονι και τελικα πηρα το SHOEI multitech που μου καθοταν τελεια.
|
|
|||
|
|||
Εγώ το παρήγγειλα χτές...
μέχρι να έρθει ας κάνετε κάτι γρήγορα !!! Μπας και μπώ και εγώ σε καμία προσφορά... |
|
|||
|
|||
Απο το παρακατω site μια καταχωρηση που με προβληματισε και οφειλω να το μεταφερω εδω για ενημερωση .
http://www.ukgser.com/forums/showthread.php?t=193433 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
(Ελπίζω... 500 €υρόπουλα είναι αυτά !!!!!) |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw, schuberth c3 |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 343 | 19-01-2010 23:58 |
Ομαδική Αγορά! | Arkas | Ιδέες και σχόλια. | 7 | 08-06-2009 14:27 |
Schuberth C2 Small 54/55 Καινούριο | Ionlab | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 7 | 30-05-2009 13:15 |