|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Νέα ομαδική ενδοσυνεννόησης??
Μιας και ολοένα γινόμαστε περισσότεροι τι λέτε να οργανωθεί μία ακόμα ομαδική αγορά για ενδοσυνεννόηση?
Φαντάζομαι ότι οι νέοι και αρκετοί από τους παλιούς θα ενδιαφέρονται. Εγώ τουλάχιστον είμαι μέσα Ευχαριστώ! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νέα ομαδική ενδοσυνεννόησης??
Να δούμε το ενδιαφέρον Γιώργο
και το προχωράμε. |
|
|||
|
|||
εγω ειμαι μεσα παντως αν οργανωθει κατι!!
|
|
|||
|
|||
....και γω
|
|
|||
|
|||
Είμαι μέσα..
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα παιδιά, αν θέλετε να μου δώσετε λίγο χρόνο (κανα 2 μέρες) γιατί πίζω στη δουλειά, για να σας ενημερώσω για μια αγορά ΒΤ (διπλού) ενδοσυννενόησης που εκανα μέσω Internet. Μου στοίχισε συνολικά 160 ευρώ (80 τιμή αγοράς και άλλα 80 τελωνείο με τη διεκπαιρέωση από ups). Αν πας μόνος να κάνεις τη δουλειά θα σου βγει συνολικά 120 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση πριν κάνετε ομαδική αγορά, περίμενετε (αν θέλετε) λίγες μέρες ή και στον καφέ σήμερα (αν καταφέρω να έρθω) για να σας ενημερώσω σχετικα κ να ποστάρω και foto.
|
|
|||
|
|||
και εγω .
|
|
|||
|
|||
ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!!
|
|
|||
|
|||
Δείτε και αυτή και αποφασίστε:....... INTERFON F3 και F4
|
|
|||
|
|||
Με το θέμα εγγύησης έχει 1 χρόνο και σε περίπτωση που δεν επισκευάζεται εντός μίας εβδομάδας γίνεται αντικατάσταση....
Αναφορικά με τις τιμές για το GS FORUM κάνει τις εξής: 1) το F4 μονό 145ευρώ 2) το F3 PASSENGER σέτ 165ευρώ 3) το F4 PASSENGER σέτ 295 ευρώ .......... Δείτε το και το συζητάμε.......... Last edited by MARK; 22-09-2010 at 15:58. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μήπως σκέφτεστε για ομαδική αγορά ανταπτορα 12V ? | arisp | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 2 | 07-06-2010 23:49 |
Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 343 | 19-01-2010 23:58 |
Για όσους αγαπούν την ομαδική οδήγηση!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 9 | 06-01-2010 14:06 |
Ερώτημα.....to be or not to be με ομαδική οδήγηση | essel | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 33 | 23-08-2009 13:36 |