|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Γνωμες για Βαλκανια
Το ταξιδι προγραμματιζετε να γινει στα μεσα Αυγουστου...και ελπιζω αυτη την φορα να μην μεινω με το πουλακι τσιου στο χερι... οπως περυσι...!!!
ξενοδοχεια κτλ θα ηθελα να το αφησω οσο πιο χυμα γινεται...μιας και δεν ειμαι φαν του κλεισε και πηγαινε... αλλα ανοιχτος σε καθε προταση...!!! Athens to Athens - Google Maps για περιπου 10μερες...!!! τι λετε...??? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γνωμες για Βαλκανια
Γνωμη μου μην το αφησεις τελειως φλου το θεμα του ξενοδοχειου λογω αυγουστου κυριως στα πιο τουριστικα πχ βελιγραδι.....
|
|
|||
|
|||
καλο ειναι.... και τα χιλιομετρα βγαινουν σε αυτες τις μερες ,εγω να φανταστεις θα παω ακομα ποιο ψηλα....... καλο ταξιδι....
Last edited by commander; 15-04-2013 at 22:49. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μπαααα θα του κατσει Γιωργο........
|
|
|||
|
|||
Σου ευχομαι να το πραγματοποιησεις αλλα αν μου επιτρεπεις μια αποψη.
-Αν προκειται για διαμονη σε ξενοδοχειο καλο ειναι απο την προηγουμενη να κλεινετε για να μην υπαρχει ταλαιπωρια. -Υπαρχει δυνατοτητα απο Dubrovnik να επιστρεψεις με πλοιο στο Bari[αφου κανεις το tour στο Μαυροβουνιο]απειρως ασφαλεστερη επιλογη απο την Αλβανια που δεν εχει και τιποτα αξιολογο. Με το καλο το ταξιδι σου. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν οι δέκα ημέρες φτάνουν? φτανουν και περισσεύουν |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Με μια λεξη.....ΜΑΚΡΙΑ!!!! |
|
|||
|
|||
Μακαρι ρε φιλε απλα θα ναι λιγο ταλαιπωρια να ψαχνει για δωματιο φορτωμενος με χιλιομετρα και ζεστη απο ολη την ημερα...
Εστω μια μερα πριν ας ριχνει μια ματια για τυχον διαθεσιμα δωματια... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|