|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αγοράζω μαϊμούδες προς 10 δολάρια τη μία!!!
Κατ' ευθείαν από την wall street
> > > > «Μια φορά και έναν καιρό σ΄ ένα > χωριό ένας άντρας, ο Χάρης, > ανακοίνωσε στους χωρικούς ότι θα > αγόραζε μαϊμούδες προς 10 δολάρια > τη μία. Ξέροντας οι > > χωρικοί ότι υπήρχαν πολλές > μαϊμούδες γύρω στο δάσος πήγαν > και τις έπιασαν. Ο Χάρης αγόρασε > χιλιάδες προς 10 δολάρια τη μία > όπως είπε. Το εμπόρευμα όμως > λιγόστευε και οι χωρικοί > σταμάτησαν να κυνηγάνε > μαϊμούδες. > > > > Ο Χάρης ξαναανακοινώνει ότι θα > αγόραζε μαϊμούδες για 20 δολάρια > τη μία. Οι χωρικοί έτρεξαν και > έπιασαν και άλλες μαϊμούδες. > Σύντομα όμως οι μαϊμούδες > > λιγόστεψαν κι άλλο, οι χωρικοί > επέστρεψαν στα κτήματά τους. > > > > Ο Χάρης ανακοινώνει πάλι ότι > επειδή δεν υπάρχουν πλέον πολλές > μαϊμούδες θα αγόραζε τη > μία προς 25 δολάρια. Οι χωρικοί > πιάνουν και τις λίγες που > > έμειναν. > > > > Ο Χάρης τούς λέει καταλαβαίνω > ότι δεν υπάρχουν πλέον παρά > ελάχιστες μαϊμούδες γι' αυτό > και εγώ θα σας δώσω 50 δολάρια τη > μία. Αλλά επειδή πρέπει > > να φύγω για την πόλη για > δουλειές θα αναλάβει την > αγοροπωλησία ο βοηθός μου. > > > > Ο βοηθός φωνάζει τους χωρικούς > και τους λέει. Κοιτάξτε τι έκανε > ο Χάρης. Γέμισε ένα στάβλο γεμάτο > με > μαϊμούδες, θα σας τις πουλήσω > εγώ για 35 δολάρια > > τη μία και όταν γυρίσει ο Χάρης > τού τις πουλάτε εσείς για 50 > δολάρια τη μία. Οι χωρικοί > στριμώχτηκαν μάζεψαν όλες τις > οικονομίες τους και αγόρασαν > όλες > > τις μαϊμούδες.. > > > > Δεν ξαναείδαν ούτε τον βοηθό > ούτε τον Χάρη. > > > > Καλώς ήρθατε στη Wall Street.» |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αγοράζω μαϊμούδες προς 10 δολάρια τη μία!!!
Πολύ καλό και πολύ έξυπνο...
|
|
||||
|
||||
:sm6:
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Κάτι μου θυμίζει,
κάτι μου θυμίζει......... |
|
|||
|
|||
ρε παιδιά θέλει κανεις καμια μαιμου???μονο για το φορουμ στα 8 δολαρια....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι περιμένει μία ξανθιά? | PortoLeone | Ανέκδοτα | 2 | 23-01-2009 18:34 |
Νεπάλ: κορίτσια έξι και επτά ετών πωλούνται για 20 δολάρια | skippybi | Επικαιρότητα | 5 | 09-01-2009 16:10 |