|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Καπάκι αντλίας βενζίνης SOS
Σήμερα το μεσημερι μου μυρισε βενζίνη η μηχανή..Έψαξα και είδα οτι υπήρχε διαρροή απο το μέρος που είναι η αντλία της βενζίνης.
Σε επίσκεψή μου απο την Βουλιαγμένης τα παιδιά μου είπανε ότι έχει σπάσει το καπάκι, και ότι τον ψιλοήπια (αυτό το είπα εγώ) γιατί η BMW το δίνει όλο μαζί στα 400δεθυμάμαι. Ο Βασίλης θα ψάξει να βρεί καπάκι μόνο. Κάποιος γνώστης ας μου πεί, υπάρχει περίπτωση να κολλάει αυτό το καπάκι; πχ με κόλλα φέρινγκ που είχα διαβάσει κάπου; Αν όχι αυτό δεν ψάχνω; Πωλείται Bmw r1200gs adventure καινουργιο καπακι τρομπας βενζινης και αντλια - € 150 EUR - Car.gr Βοηθάτε Χριστιανοί (και αλλόθρησκοι) |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καπάκι αντλίας βενζίνης SOS
ναι το μαυρο σπαει.....αλλα τσεκαρε το εαν ειναι τις χρονιας που λεει....
|
|
|||
|
|||
.... και εάν είναι καινούργιο. Που το βρήκε δηλαδή, πως έπεσε στα χέρια του το συγκεκριμένο ανταλλακτικό;
|
|
|||
|
|||
Αρα δεν κολλάει ε;
Νομίζω μαγαζί στον Γέρακα είναι, θα τον πάρω αυριο. Την γνώμη του Βασίλη για τα μεταχειρισμένα την κατέθεσε στο θέμα του άτυχου φίλου, και βέβαια συμφωνώ και εγώ. Εν πάσει περιπτ΄ωσει θα ελεγχθεί και η προέλευση |
|
|||
|
|||
Εαν πράγματι το πας μέχρι τέλους έτσι, μπράβο σου.
|
|
|||
|
|||
O tsak8 έχει το πιό καθαρό GS/2005 που έχω δει ποτέ μου......είμαι σίγουρος ότι τέτοια θα είναι και η συναλλαγή του...
|
|
|||
|
|||
BMW R1200, R 1200 ( GS ) Tank Kraftstofftank 04-07 Benzintank ( K25 ) | eBay
Βασικα κατα την μεταφραση ειναι ολο το τεποζιτο...στειλε κανενα εμαιλ αν ειναι...Αν θες καμια εξτρα βοηθεια εδω ειμαστε Δες και αυτο...ποιο ολοκληρωμενο με φαινεται. http://www.ebay.de/itm/BMW-R-1200-GS...60920528615%26 Last edited by jarhead; 17-07-2013 at 23:34. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σωκ απο την τιμη θεωρω πως ειναι μονο τεποζιτα.. Η επιμαχη αντλια περυσι που την ψαχναμε επιανε τα 130+ ευρω. |
|
|||
|
|||
Κολαει πάντως.
|
|
|||
|
|||
Δεν κολλαει μονιμα με τιποτε..
3.5 bar πιεση βρισκουν παντα το δρομο για εξω μετα απο λιγες μερες. Ομιλω ως παθων και εχοντας επιχειρησει σχεδον με οτι κολα υπαρχει... |
|
|