|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Που πήγατε διακοπές?
Που πήγατε διακοπές φέτος, πώς περάσατε? Περιγράψτε και κανά πικάντικο ή καμιά χαριτωμένη αναποδιά, ή πείτε μας για κανα καλοκαιρινό love story τύπου Grease.
Σας αφιερώνω μια καταπληκτική μελωδία που θεωρώ το καλύτερο καλοκαιρινό κομμάτι ever, το soundtrack της ταινίας Η παραλία (the beach) με το Λεονάρτνο ντι Κάπριο. Καθήστε λοιπόν στο γραφείο σας κάπως έτσι : ............ ... σκεπτόμενοι το πως περάσατε φέτος το καλοκαιράκι και τώρα είστε πηγμένοι στη δουλειά σας. Και για να σας "κουρδίσω" και λίγο παραπάνω.... Να... και εγώ ουφφφ, έπηξα εδώ στο Ρέθυμνο, από τις πολλές αμμουδερές παραλίες και από το τουρισμό και πάω Σαντορίνη αύριο για ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένεια!! Αντε να γράψετε τώρα!! Υ.Γ. Δανείζομαι το σκίτσο του φίλου μας vp68 για τις ανάγκες του thread αφου εδώ κολλάει απόλυτα. Last edited by VILLY; 21-08-2009 at 13:57. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Που πήγατε διακοπές?
δεν μπορω να γραψω γιατι σημερα αρχιζουν οι διακοπες οστην ομορφη μυτιληνη καλα να περνας και εσυ οπου πας και καλη επιστροφη σε ολους
|
|
|||
|
|||
Το 2009 ετυχε να ειναι μια χρονια με πολλα ταξιδια.Μεχρι στιγμης πηγαμε σ'αυτα:
Αιγυπτος Βουλγαρια Ρουμανια Τουρκια ..και σε λιγες μερες φευγουμε για Ουγγαρια Αυστρια Τσεχια Κροατια Αυτα για φετος... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βρε μπας και είσαι κανας ξεχασμένος πρώην κατάσκοπος καμιας στάζι ή KGB? και ξαναγυρνάς στα "ένδοξα".. Χωρίς πλάκα τα μέρη που πήγες είναι super αλλά και τα μέρη που θα πας τώρα είναι και ακόμα καλύτερα. Σου εύχομαι καλό υπόλοιπο διακοπών. Και παίδες .... ρουφήξτε... , ρουφήξτε τη ζωή όσο γίνεται περισσότερο!! Αντε, πάμεεεεεε!! Υ.Γ.Το τραγουδάκι? (the beach-Leonardo Di Caprio) δεεεεν άκουσα σχόλια! Καλό? Last edited by VILLY; 21-08-2009 at 15:27. |
|
|||
|
|||
Οχι απλως καλο...πανκαλο!!!!
|
|
|||
|
|||
Eπίσης, καλά να περάσεις κι εσύ.
|
|
|||
|
|||
κορυφαιο τραγουδι,οπως και τα περισσοτερα του moby!
|
|
||||
|
||||
Προς Villy ....
Mία ερώτηση "κρίσεως" .... Στην πανέμορφη Σαντορίνη, πας για ...... ;;;;;;;;;;; ή για ...... ;;;;;;;;;;;
|
|||
|
|||
είμαι ακόμα σε διακοπές καρδιά μου !!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Εγώ πάλι...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Που είναι τα KTM; | NLS | Άλλες εταιρίες | 72 | 30-07-2009 17:18 |
Καλοκαιρινές διακοπές | fmargaritis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 10 | 07-07-2009 23:58 |
Πόσες φορές πήγατε να αγοράσετε μία λάμπα τύπου Xenon!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 28-04-2009 14:21 |
Που υπηρετήσατε;;;;;; | riko46 | Διάφορα | 41 | 23-02-2009 20:51 |
Πρόταση για καλοκαιρινές διακοπές!!!!! | riko46 | Χιούμορ | 8 | 12-02-2009 20:40 |