|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Πού θα επισκευάσω φωτοκύταρο ???
Στην γκαραζόπορτα, έχω 2 ζεύγη φωττοκύταρα ...
Το ένα εξ αυτών, μάλλον "τάπαιξε", με αποτέλεσμα να "μπλοκάρει" την γκαραζόπορτα ... Αυτό που παρουσιάζει είναι ότι, δουλεύει το ρελαιδάκι του ασταμάτητα .... δλδ .... τρρρρρρρρρρρρ ..... Τελικά, βραχυκύκλωσα τις επαφές του, ώστε ν' αφήσει την πόρτα να κλείσει ... Γνωρίζει κανείς κάποιον μάστορα που μπορεί να το επισκευάσει ??? Τα φωττοκύταρα είναι τα Genius ORION ... .
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πού θα επισκευάσω φωτοκύταρο ???
Να ρωτήσετε φόρουμ για ηλεκτρονικό υλικο!!!!
Last edited by commander; 27-04-2011 at 16:27. |
|
|||
|
|||
Νικόλα έχω κάτι στο νου μου... Θα σε καλέσω πιθανόν και το απόγευμα !!
|
|
|||
|
|||
Κοντα στο σπιτι μου εχω ενα μαγαζι που βαζει γκαραζοπορτες.
Θα ρωτησω Νικο και θα σου πω αυριο. |
|
|||
|
|||
Γιατί 2 ζεύγη Νίκο?
Επισκευάζονται? Μήπως καινούργια καλύτερα? Μόνος σου τα βάζεις. Τέλος, μήπως να καταργήσεις το χαλασμένο ζευγάρι? |
|
|||
|
|||
νικολα τραβα σε εναν κοσταντακατο που πουλαει ηλεκτρικο εξοπλισμο με το διγμα και θα παρεις αλλα και γενικα σε καταστηματα που πουλανε ηλεκτρικα βιομηχανικα μην πεδευεσαι δεν αξειζη. καλιτερα καινουρια.
|
|
|||
|
|||
Επειδή νομίζω πως τον ξέρω το Νικόλα... δε νομίζω ότι το κάνει για το κόστος... είναι για το γαμώτο...
Πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή να γυρίσουμε σ´εκεινη την ωραία εποχή που πιάναμε το καλάι και με τη βοήθεια σχεδιαγραμμάτων αλλάζαμε ολοκληρωμένα... επισκευάζαμε πλακέτες... κλπ Εγώ την τελευταία εβδομάδα εχω επισκευάσει 2 τηλεκοντρόλ κι ένα σεσουάρ μαλλιών... Σαφώς είναι κ´ το κόστος αλλά πρωτίστως η χαρά του επισκευάζειν... Last edited by CPretenteriS; 27-04-2011 at 20:31. |
|
|||
|
|||
είναι φτηνά όμως...οπότε μήπως να αλλάζανε!
επίσης είμαι υπερ των επιδιορθώσεων, αλλά πρέπει να βρεις φερέγγυο και γνώστη επισκευαστή.. |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πού θα επισκευάσω ραδιοκασετόφωνο αυτοκινήτου ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 10 | 14-10-2011 18:31 |
Πού θα βρω διακόπτες αυτοματισμού ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 26 | 11-05-2011 23:05 |
Πού θα βρώ κόρνα για κουφούς; | Arkas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 88 | 15-04-2011 21:16 |
Πού αλλού θα πέσει το μήλο?? | Bombito | Καλώς ήλθατε | 41 | 22-02-2011 07:47 |