|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Φεστιβάλ Επιδαύρου 2010
για τους κοντινούς είναι ότι πρέπει |
|
|||
|
|||
Κώστα πιστός στο ραντεβού κάθε χρόνο φίλε!!!
ευχαριστούμε... |
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε Κωστή..!!
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση .
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=kostas_366;
Πάντα ήθελα να πάω και ποτέ δεν πήγα.Θα ήθελα αν είναι δυνατόν να μου προτείνεις μια παράσταση που κατα την αποψή σου ειναι καλύτερη διότι εγω έχω πλήρη αγνοια .Επίσης αν μπορώ να βρω εισιτήρια πριν την παράσταση η πρέπει να τα αγοράσω απο Αθήνα. Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη.Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
Καλή παράσταση.... ανάλογα πως το βλέπεις..
Δηλ. -αν δεις ηθοποιούς της τηλεόρασης θα είναι καλή για εσένα? -αν δεις άγνωστους αλλά να σε <<κρατούν>> σε αγωνία?? -θες να δεις τραγωδία? -κάτι να γελάσεις? Παραστάσεις κατά τα δικά μου κρητήρια κάνει καλές το Κ.Θ.Β.Ε. Εισιτήρια ναι μπορώ να σου βρω. |
|
|||
|
|||
Θα εμπιστευτώ την επιλογή σου.Δηλαδή αν χρειαστώ εισιτήρια μπορώ να σε πάρω τηλέφωνο?
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε....................
|
|
|||
|
|||
Προχθές παρακολούθησα τους Ιππής ή Ιππείς... Αν έχετε υπ' όψην σας ότι αυτό που θα δείτε είναι Αριστοφάνης (μπόλικη βωμολοχία), η παράσταση είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Πρώτη φορά είδα κωμωδία, πρώτη φορά οι 'Ιππείς' έγινε θεατρικό έργο την σύγχρονη εποχή, αλλά... πολύ ωραία!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
50o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης | skippybi | Κινηματογράφος | 3 | 14-11-2009 00:36 |
Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Πάτρας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Θέατρο | 4 | 30-08-2009 18:34 |
Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών | skippybi | Κινηματογράφος | 2 | 14-05-2009 14:37 |
Ελληνικό Φεστιβάλ - Παραστάσεις, Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου | kostas_366 | Θέατρο | 10 | 02-04-2009 13:30 |
1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ σάτιρας ερασιτεχνικών θιάσων | skippybi | Πολιτισμός | 2 | 23-01-2009 22:42 |