|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
gs adv 08 και πανω
Kαλημερα ενδιαφερομαι να αγορασω ενα gs adventure με λιγα χιλιομετρα λιγοτερα απο 15000 και να ειναι μοντελο 2008 και πανω οποιος εχει κατι η ξερει καποιον που πουλαει ας μου πει α και θα ηθελα να μην ειναι κοκκινο....
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: gs adv 08 και πανω
φιλαράκο καλός όρησες αλλα αυτο που ψάχνεις είναι πολύ δήσκολο εώς αδήνατο!! με όλο το θάρος και την γνώση -ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙς - αλλα δεν νομίζω να βρεις κάτι σε αυτο που ψάχνεις, βέβαια ευκερίες πάντα υπάρχουν και δεν ξέρεις που σε περημένουν αλλα εγώ θέλω να σου πώ τα πράγματα όπως έχουν και όχι να σου χρισόσω το χάπυ καλες αγορες και ότι θές εδώ ήμαστε!!
|
|
|||
|
|||
το αλλο με τον τοτο το ξερεις?και τη πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο.πλακα κανω αλλα αυτο που λες πρακτικα ακουγεται αδυνατο!
|
|
|||
|
|||
γιατι ρε παιδια ειχα βρει μια 1-2 δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο λετε....απλα αυτες δεν εκατσε να τις παρω...δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο λετε απλα θελει ψαξιμο....
Υ.Γ Καλως σας βρηκα.... Last edited by L3f; 10-09-2009 at 22:53. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Πραγματικά, υπάρχουν μηχανάκια για όλα τα γούστα και σε ΟΛΕΣ τις τιμές ........ Ζωντανό παράδειγμα, του φίλου μας του Νίκου (Albatros)... Απόσπασμα:
.
|
||||
|
||||
Πέρνα κι απ' τα νέα μέλη, να σε καλωσορίσουμε κ επίσημα .... .
|
|||
|
|||
Αν έχεις υπομονή και το χρήμα, νομίζω θα βρεις..
Θα το έχουμε και εμείς υπ` όψιν.. Και η παραπάνω στα χρήματα που ζητάς είναι.. |
|
|||
|
|||
παιδιά πάρτε ένα μότο τρίτη και θα δείτε πως δεν είναι και τόσο δύσκολο...φυσικά δεν εμπιστεύομαι τα χιλιόμετρα που γραφούν αλλά οι τιμές είναι πολύ φτηνές
Last edited by MIKEVIII; 11-09-2009 at 02:11. |
|
|||
|
|||
παιζει να εχω βρει ενα θα παρω αυριο τηλεφωνο να δουμε.....απλα γενικα βλεπω λιγο υπαρβολικες τιμες δε θελω να ξεπερασω τα 15000 ευρω η αληθεια ειναι....γιατι αμα ειναι να τα ξεπερασω την παιρνω καινουργια....
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
...πολύ σωστά ..... Με απόσυρση, κερδίζεις ένα σεβαστό ποσόν συν την απαλλαγή τελών κυκλοφορίας για πέντε χρόνια !!!!! (που σήμερα είναι 93 €, αλλά αύριο ....) .
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γεφυρα νερου πανω απο ποταμι | georgekostas | Διάφορα | 13 | 17-06-2009 10:33 |