|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΣΕΡΒΙΣ BMW 1100 GS
Καλησπερα υπαρχει περιπτωση καποιος φιλος απο εδω με 1100gs που να κανει μονος του την συντηρηση της μοτο του να δωσει πληροφοριες?Εχω κατεβασει service manual, απλα υπαρχει κατι σαν οδηγος σε video? και τα αναλωσιμα απο που να τα παραγγειλω ωστε να βγουν οικονομικα?
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΣΕΡΒΙΣ BMW 1100 GS
Για οδηγό σε VIDEO ψάξε στο youtube.Σίγουρα κάτι θα βρεις.
|
|
|||
|
|||
Συντοπίτη με ένα manual της Haynes, ένα δυναμόκλειδο και μία σειρά allen μπορείς να κάνεις τα πάντα μόνος.
|
|
|||
|
|||
Τα αναλωσιμα σε ενα καταστημα με αντ/κα αυτοκινητων μπορεις να βρεις τα παντα, αν εχεις τα δικα σου στο χερι ακομα καλυτερα.Αν δεν τα εχει τα παραγγελνεις και σε 2-3 μερες ερχονται.
Αναφερομαι σε φιλτρα μπουζι ιμαντα για συντηρηση τα υπολοιπα εχεις πολλες επιλογες στο νετ! |
|
|||
|
|||
το ξερω οτι εχω επιλογες,απλα ηλπιζα σε κατοχους 1100 gs που ισως να εχουν ψαχτει παραπανω απο εμενα και να ξερουν διευθυνσεις,διοτι εδω στο νησι δεν με συμφερει καθολου.Και απο την στιγμη που πιανουν τα χερια μου θα ηταν ευκολοτερο για εμενα να κατεβασω κιαλλο το κοστος συντηρησης.
|
|
|||
|
|||
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ DENNIS ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΝΟΣ Μ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΤΟ ΤΗΛ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ.
|
|
|||
|
|||
και εγω κανω την Συντηρηση μονος μου , εαν χρειαστεις τιποτε στειλε μνμ !
|
|
|||
|
|||
Σιγουρα θα σας χρειαστω !!να στε καλα !!!!!!!!!!
|
|
|