|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τακακια EBC για 1200 gs
Λοιπον φιλαράκια μιας και εκφράσαμε ενδιαφέρον για τακάκια της συγκεκριμένης μάρκας EBC και το έχουμε επιχειρήσει και στο παρελθόν ας δούμε ΑΝ μαζευόμαστε και με την βοήθεια του ΤΖΑΜΠΑΜΑΝ jarhead μήπως και ολοκληρώσουμε ακόμα μια διαδικτυακή αγορά....
ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕ Last edited by jtnakos; 04-06-2013 at 01:05. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τακακια EBC
Μπράβο Γιάννη. ....!!! Με ενδιαφέρει και εμενα απο ενα σετ μπρως πίσω να το έχω στην άκρη για οταν χρειαστούν.
|
|
|||
|
|||
Τι τιμή τα βρίσκετε???? Αν θυμάμαι καλά κάπου είχα γράψει (θα το ψάξω να το βρω) ότι τα είχα βρει Ελλάδα σε πολύ καλή τιμή.
Γενικότερα παίζει πια αρκετά το σκηνικό οι Έλληνες έμποροι να έχουν ρίξει αρκετό νεράκι στο κρασί τους. Πχ ψάχνω εδώ και καιρό λαιμούς FMF και τελικό Supertrapp για το DR 650 που έχω και η καλύτερη τιμή στην αγορά είναι του Αμερικανού procycle κι επειδή έχουν σφίξει οι κwλοι με τα τελωνεία την φοβήθηκα (ενώ παλιότερα έχω πάρει πολλά πράγματα από αυτόν). Ψάξε ψάξε λοιπόν τα φέρνει φίλος από Γερμανία σε καλύτερη τιμή από τον Αμερικάνο. Και είναι και φίλος, και είναι και Πατρινός και τα παιδιά μας πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο, οπότε τα πήρα από αυτόν. Και τα λεφτά πήγαν σε φίλο (εν τάξη μέρος τους) και γλύτωσα τα μεταφορικά. |
|
|||
|
|||
Νομιζω οτι και απ'αυτα θα χρειαστω συντομα...
Κυριε κυριε δωσε και μενα... Last edited by tazman; 03-06-2013 at 23:45. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συγνώμη για την παρεμβολή!Αλλά.. Last edited by VDR; 04-06-2013 at 00:40. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ωστόσο ας κανουμε μια λιτσα και εδω να δουμε ποιοι ενδιαφερομαστε... |
|
|||
|
|||
Οι ενδιαφερόμενοι ΠΑΡΑΚΑΛΩ για καλύτερη συνεννόηση να διευκρινίζουν ποιο ζευγάρι θέλουν για να ΜΗΝ γίνουν παρεξηγήσεις...
ΜΠΡΟΣΤΑ????? ΠΙΣΩ????? ΚΑΙ ΠΟΣΑ???? |
|
|||
|
|||
ΛΙΤΣΑ
1.jtnakos=1 set μπροστινα 2. 3. 4. 5. 6. 7. |
|
|||
|
|||
Βαγγελη εννοείς τα 2 ζευγαρια μπροστινα και ενα πισινο?? συνολο 3 ζευγαρια??
|
|
|||
|
|||
Δημητρο διευκρινησε και εσυ τι θελεις απο τακακια για να φτιαξουμε την λιτσα σωστα και ξαστερα
|
|
|