|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Προστατευτικα κυλινδρων
Καλησπεριζω την παρεα!
Ειχα τοποθετησει στη μπεμπα (1200 GS '08) τα μαυρα πλαστικα προστατευτικα κυλινδρων της BMW. Εχει τοποθετησει κανεις τα αλουμινενια που φοραει το ADV γιατι σκεφτομαι να τα βαλω αντι των πλαστικων. Αξιζουν τον κοπο(και τα λεφτα) ή ειναι μονο φιγουρα?? thanks boys!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προστατευτικα κυλινδρων
τα πλαστικα ειναι πιο ωραια αν βαλεις και καγκελα!
αν δε βαλεις καγκελα τα μεταλλικα προστατευουν καλυτερα! |
|
|||
|
|||
Πιστευω οτι κανουν την ιδια δουλεια και τα πλαστικα εχουν μεταλο απο μεσα!
|
|
|||
|
|||
μια φορα που ρωτησα,στον γερακα,μου ειπαν οτι κανουν ακριβως την ιδια δουλεια.......................
|
|
|||
|
|||
Εγω οταν πηρα το ΗΡ ειχε τα μαυρα τα παλστικα επανω!!! Πολυ ομορφα αλλα....
με την πρωτη πολυ ελαφρια πτωση -βασικα σιρσιμο του κυλινδρου- σε μαλακο χωμα δεν εκαναν τιποτα δεν προστατεψαν καθολου. Εφυγαν απο την θεση τους. Να φαναστιτε οτι ειναι δεμενα με απλα δετικα επανω! Το μικρο σημαδι ειναι ακομα επανω στο κυλινδρο!! Εβαλα τα μαμα μεταλικα επανω και ειμαι μια χαρα. Οχι δεν εχουν τποτα το μεταλικο απο μεσα και οι δεν κανουν την ιδια δουλεια σας το λεω γατι το εζησα! Να ειστε καλα |
|
|||
|
|||
Ενας λογος που θελω να τα αλλαξω ειναι οτι ο κυλινδρος μου ''φαινεται'' λιγο εκτεθειμενος σε περιπτωση(φτου σκορδα) πτωσης.
Μαλλον θα τα βαλω,και ο ...Βαυαρος μαζι μας! |
|
|||
|
|||
Εχω βάλει τα μεταλλικά. Νομίζω ότι προστατεύουν καλύτερα. Έχω βάλει και κάγκελα για καλύτερη προστασία.
ΠΡΟΣΟΧΗ !! Αν βάλεις τα μεταλλικά τότε κάγκελα μόνο της Hepco & Becker μπορείς να βάλεις (Φυσικά και της μαμάς). |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σωστα!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν, και με μεταλλικό αν πέσεις μην νομίζεις πως θα γλυτώσεις κάτι παραπάνω, έχω δει σε βουνό άτομο με ένα κάρο προστατευτικά, να έχει κάνει το μηχανάκι του καλοκαιρινό. loop360 |
|
|