|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙ
ωραια ειπαμε να παμε στο Ναυπλιο αλλα τι χρειαζεται να παρω στο πρωτο μου ταξιδι?μερικα tips για τον πρωταρη.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙ
μην ξεχάσεις τα αδιάβροχα
|
|
|||
|
|||
Aρχικα ξυρά τροφή για τρείς μέρες γιατι μπορει να χαθεις και να κάνεις μέρες να φας , κουτάκι πρώτων βοηθειών γιατι εκει που θα χαθεις θα σε φάνε και τα σκηλιά , ενα σηνεργίο που να μπορεις να κατεβάσεις την μηχανη και να κάνεις μια αλαγη διαφορικου ανετα!!Βασικά μπορουν να σου σημβουν πολά και τίποτα, αυτά που θα πρέπει να έχεις μαζί σου θα πρέπει να υπάρχουν καθημερινα μέσα στην μοτο σου οπως καρδονι για λαστιχο , κουτι πρωτων βοηθηων ενα σετ εργαλεία εξτρα απο αυτα που δήνει η μαμα, αδιάβροχα όταν εχεις αλαγη καιρού και βασικό να εχεις παρέα και ενα τηλέφωνο εκτατου ανάγκης απο εναν αλο μηχανοβιο για το οσα σημβένουν γυρο μας!!
|
|
|||
|
|||
Αδιάβροχα και Αγιος ο Θεός.............
|
|
|||
|
|||
+1150 καλη διαθεση σεβασμος στα γυρω σου τα αδιαβροχακια σου την μηχανη σου σωστη και εφυγες αν εχεις προβλημα ειμαι κορινθο 6948304857 μαρινος
|
|
|||
|
|||
Είσαι ωραίος:sm5:
Last edited by S.T; 18-01-2010 at 16:11. |
|
|||
|
|||
ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το σημαντικοτερο εννοειται μπουφαν γαντια και μποτακι (το κρανος παει μαζι με το κεφαλι)
|
|
|||
|
|||
Αδιαβροχα μηχανη και φυγε, ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ
|
|
|||
|
|||
Διάθεση για βόλτα, κράνος και καλή παρέα! Ολα τα άλλα είναι δευτερεύοντα.
|
|
|||
|
|||
Βασικά μπορουν να σου σημβουν πολά και τίποτα, αυτά που θα πρέπει να έχεις μαζί σου θα πρέπει να υπάρχουν καθημερινα μέσα στην μοτο σου οπως καρδονι για λαστιχο , κουτι πρωτων βοηθηων ενα σετ εργαλεία εξτρα απο αυτα που δήνει η μαμα, αδιάβροχα όταν εχεις αλαγη καιρού και βασικό να εχεις παρέα και ενα τηλέφωνο εκτατου ανάγκης απο εναν αλο μηχανοβιο για το οσα σημβένουν γυρο μας!!
Να συμπληρώσω και εγώ!!! Όρεξή για εκδρομή (ευκαιρία και για 2μερη ) Όρεξη για κουβεντούλα Όρεξη για φαγητό μέχρις σκασμού Και της βαλίτσες για την μεταφορά των δώρων |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ | Gazi | Ανέκδοτα | 10 | 19-07-2009 06:25 |
ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ F1 ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ | RedSpider | Ταξίδια στο εξωτερικό | 19 | 18-07-2009 23:12 |
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΤΩΝΑΡΕ!!!! | GANTZA | Κοινωνική ευαισθησία | 6 | 13-06-2009 16:40 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΞΑΝΘΟ.... ΑΝΤΡΑ | Alext | Ανέκδοτα | 12 | 18-05-2009 13:18 |
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΤΥΧΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ? | p.l. | Διάφορα | 4 | 17-02-2009 19:13 |