|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
επισκευη μποτας?
εχει κανεις ιδεα να υπαρχει καποιος που να ειδικευεται σε επισκευη μποτων μοτοσυκλετας?εχω τις μποτες της κυρας(dainese goretex) κ εχουν ενα μικρο σκισιμο-η δεξια μποτα στην δεξια μερια της-η κυρα με εχει φαει να τις φτιαξω κ εγω σαν σωστος αντρας θελω να ειναι σε tip-top condition οταν με βαραει με αυτες..!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: επισκευη μποτας?
Όπως βλέπω την ζημιά, δεν χρειαζεσαι κάποιον παααααρα πολύ ειδικο
Πήγαινε την σε ενα τσαγγαρικο(που να το βρω θα με πεις) Θέλω να πω ότι χρειαζεσαι εναν μαστορα με τσαγκαρομηχανη απο αυτές με το ποδαρακι να την γαζωση ενα μπαλωμα! η αν εχει περιθωριο και δεν μικρυνει να το γαζωσει την κορντουρα επανω στο δερμα απο την φωτο δεν καταλαβαινω αν εχει περιθωριο, αλλα σιγουρα θες τσαγκαρη με δερματομηχανη παπουτσιων τέτοια: η τετοια: αυτα... αν δεν βρεις ακρη στειλε πμ |
|
|||
|
|||
υπάρχει και κάποιος "καλός" στο Μαρούσι,εαν δεν βρείς άκρη με τον Χάρη(πράγμα σπάνιο)επικοινωνησε μαζι μου για λεπτομέρειες..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τον έχω δοκιμάσει πολλές φορές με καλά αποτελέσματα..αλλά όχι ακόμα σε επισκευή μοτο-μπότας |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτον εννοω,ναι.. προσωπικά ουτε εγω τον έχω δοκιμάσει ,για κάτι τετοιο,αλλά νομίζω οτι την συγκεκριμένη επισκευή μπορεί να την κάνει.. μια επίσκεψη θα μας πείσει.. Last edited by REK; 04-10-2012 at 11:20. |
|
|||
|
|||
Παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας η μποτα τελικα δοθηκε στο τσαγκαρη στο μαρουσι,αναμενω παραδοση στις 20 του μηνος.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν παρ΄ ελπίδα δεν βγάλεις άκρη, έχω στην Νέα Ερυθραία τσαγκάρη με KTM Adve... Καταλαβαίνεις τί καζούρα πέφτει και τί γίνεται. |
|
|