|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Οι πανεπιστημιακοί....
Αν κι άργησαν..... αποφάσισαν να πουν πράγματα που συζητάμε οι απλοί πολίτες καιρό τώρα... κι επειδή όπως πάντα είμαι δύσπιστος, ελπίζω να μην κρύβονται συντεχνικά συμφέροντα από πίσω...
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Οι πανεπιστημιακοί....
Επιτέλους...
κάποιοι πρέπει να δείξουν ότι φέρουν τον τίτλο τους στην κοινωνία με έργα!!! |
|
|||
|
|||
Γεια σου ortho με τα ωραια σου!!!
|
|
|||
|
|||
Επιφανής συμφορουμίτης,
μου έλεγε εχθές ότι παρευρέθη σε ομιλία του εγκρίτου καθηγητού κου Κασσιμάτη. Μετά το πέρας της ομιλίας, του απηύθυναν οι παρευρισκόμενοι ερωτήσεις. Να και ο δικός μας: "Κε καθηγητά, εσείς δεν υπήρξατε επί σειρά ετών σύμβουλος του αειμνήστου Ανδρέα Παπανδρέου; Γιατί δεν τα προβλέπατε ότι θα φθάσουν εδώ τα πράγματα;" Κόκκαλο και μούγκα ο καθηγητής.... . |
|
|||
|
|||
MOΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ
|
|
|||
|
|||
Το μόνιμο "θέμα" φίλοι μου..... όσο είναι με την κουτάλα στο χέρι δεν προφταίνουν να μιλήσουν διότι μασάνε. Μόλις μείνουν απέξω το ανοίγουν.....Εστω κι έτσι, ακούγονται κάποια πράγματα....
10 μήνες τώρα που τα λέμε αρκετοί, μόνο γραφικοί κι ηλίθιοι δεν έχουμε χαρακτηριστεί. Πολύ θα'θελα να είχα χρόνο να τα βρω όλα.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οι ιδιοι Πανεπιστημιακοι παραδεχθηκαν οτι μετα τον ερχομο του ΑΓΠ στην εξουσια το 1993 τον ενημερωσαν οτι η χωρα ειναι δανεισμενη και σε λιγα χρονια δεν θα μπορεσει να ανταπεξελθει στις δανειακες της υποχρεωσεις αλλα εδεχθησαν τις διαβεβαιωσεις του τοτε πρωθυπουργου οτι ''δεν υπαρχει προβλημα''. Και τελειωνει ο Κος Μπεης την αφηγηση του λεγοντας, ''αφου ο καθηγητης οικονομιας του πανεπιστημιου ΜΙΤ (σημ. εννοει τον ΑΓΠ) μου λεει αυτο εγω τι λογο εχω να τον αμφισβητησω?'' Τωρα δηλαδη τι μας λενε σημερα οι συμβουλοι της τοτε οικουμενικης κυβερνησης και του ΑΓΠ μετεπειτα? οτι ''εμεις τα λεγαμε αλλα δεν μας ακουγαν?'' Αν ηταν ετσι Κοι Πανεπιστημιακοι να ειχατε παραιτηθει των παχυλως αμοιβομενων αξιωματων σας την επομενη ωρα (οχι μερα) δικαιολογωντας την παραιτητηση σας αυτη με τα επιχειρηματα που παραθεσατε στον τοτε Πρωθυπουργο και λετε οτι ειπατε ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!! Και οχι να τα λετε ΣΗΜΕΡΑ διοτι ΣΗΜΕΡΑ αλλαζει ολο το εκπαιδευτικο συστημα και θιγονται συναδελφοι σα ςαλλα κι εσεις οι ιδιοι!! Δηλαδη, ΣΗΜΕΡΑ χρησιμοποιειτε το πανεπιστημιακο σας κυρος για να μας πειτε πραγματα του χθες προσπαθωντας να μας πεισετε οτι εσεις κανατε οτι ηταν δυνατον για να αποτερεψετε την σημερινη κατασταση τοτε.... διοτι..... ΣΗΜΕΡΑ θιγεστε οι ιδιοι ??? Οχι κυριοι, αποτανθειτε αλλου!!!! Αν το κανατε αυτο τοτε.... σημερα θα ειχατε γραψει Ιστορια, εφοσον δεν το κανατε τοτε η ιστορια σας διεγραψε!!!!!! Last edited by GeorgeP; 15-04-2011 at 10:17. |
|
|||
|
|||
Παραδόξως συμφωνώ με τα γραφόμενά σου!
(Btw, είναι η δεύτερη φορά σε λίγες μέρες. Μήπως πρέπει να το κοιτάξω; ) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και δεν είναι ακριβώς έτσι. Ένας υπάλληλος μιας επιχείρησης λέει στον επιχειρηματία ότι το cash flow ‘κτυπάει’ για τον μήνα Ιούλιο και ο επιχειρηματίας του απαντά ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα σηκωθεί να φύγει από την δουλειά του? Όπου: Υπάλληλος: οι σύμβουλοι Επιχειρηματίας: ο Αντρίκος 'Δεν υπάρχει πρόβλημα': οι Rothschild Στην περίπτωσή μας, πάει σόι το βασίλειο και όπως του έμαθε ο μπαμπάς, ο Γιωργάκης τα έχει, πρώτα απ΄ όλα, καλά με τις τράπεζες. Γιατί είναι πολλά τα φράγκα γιέ μου. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι Μπογιατζήδες | Gazi | Ανέκδοτα | 10 | 04-01-2011 19:53 |
Οι Καπουτσινοι | moican | Ανέκδοτα | 12 | 22-10-2010 12:06 |
Οι αετοί... | VILLY | Ζώα | 14 | 08-04-2010 00:45 |
Οι 3 φίλες | MANDRAX-7 | Χιούμορ | 9 | 16-01-2010 20:12 |
Οι νυχτεριδες... | georgekostas | Ανέκδοτα | 6 | 04-12-2009 12:10 |