|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
after-sales της HP Ελλάδας
Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο after-sales της HP Ελλάδας (InfoQuest) ...
Πήρα τηλέφωνο σήμερα για σέρβις σε ένα HP Officejet 6500 και μου είπαν ότι έχουν οδηγία από την HP να ΜΗΝ τα επισκευάζουν !!!!! Η αντιπρόταση τους είναι η εξής: "αντικατάσταση με ίδιο μοντέλο εκτυπωτή από τα refurbished της InfoQuest στο ποσό των 117€ + 20€ εργασία τεχνικού" ... σημειωτέων ο εκτυπωτής αγοράστηκε καινούργιος 116€ ... Άγγελος Μπαλτογιάννης ονομάζομαι. Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 10-05-2013 at 21:01. Λόγος: Πρόσθεση ονόματος ! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: after-sales της HP Ελλάδας
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ΤΑ φτηνα μηχανηματα τα πετας αμα χαλασουν...
|
|
|||
|
|||
Γνωστό τοις πάσι η απαράδεκτη ποιότητα της ΗΡ. Νομίζω ανακαλύφθηκε κώδικας που κάνει "ανάποδο μέτρημα" (count down) και όταν μηδενίσει κόβει την επικοινωνία κεφαλής με εκτυπωτή, νομίζω είναι στα δικαστήρια η ΗΡ κλπ κλπ. Με λίγα λόγια μηχανήματα περιορισμένης χρήσης. Και δυστυχώς ο κόσμος λόγω ονόματος την αγοράζει σαν στραβός.
Τελικά δεν μπορείς να γίνεις κολοσσός αν δεν κάνεις τις φουστίστες σου. Από την άλλη οι απαράδεκτες τιμές αναλωσίμων, στις οποίες είναι πρωτοπόρος η ΗΡ και αναπόφευκτα ακολουθούν και οι άλλες. Συμβουλή για τίμια αγορά είναι οι canon. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
άποψη για Epson? |
|
|||
|
|||
εχω ενα πολυμηχανημα τις το dx 9400f το εχω αρκετο καιρο δεν μου εχει κανει τπτ μεχρι στιγμης........Αγορασμενο απο το πλαισιο σε προσφορα τοτε........Το μονο που εχω δει ειναι οτι ενω το πλαισιο βγαζει δικιας του παραγγελίας χρωματα αυτο δεν τα δεχεται με την ευκολια που δεχεται τις δικιας τις μαρκας...κατα τα αλλα πολύ καλό και εύχρηστο. ....
|
|
|||
|
|||
Νομίζω ενδιαφέρον και σχετικό με το θέμα είναι ένα Ισπανικό Ντοκιμαντέρ. Μεταξύ άλλων περιγράφει και την αγωνιώδη προσπάθεια κάποιου να επισκευάσει τον εκτυπωτή του> λινκ
(έχει υπότιτλους και σε Ελληνικά) Last edited by Nordic; 13-05-2013 at 13:14. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Γμτ μια ώρα έγραφα και μόλις πήγα να το ποστάρω χάθηκε. Τες πα το απόγευμα θα σας το ξαναγράψω να πάρετε μια ιδέα.
|
|
|