|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
BMW MOTORRAD NAVIGATOR III BLUETOOTH
Πωλείτε λόγο ανάγκης
BMW MOTORRAD NAVIGATOR III BLUETOOTH Σε άριστη κατάσταση. με βάση για το μπαρακι του ADV και την κανονική βαση με τις ιδικες βίδες για το απλό gs (χωρις το μπαρακι) βάση ενισχημένη για off road χρηση ΜΑΚΑΝ την βάση για το αυτοκίνητο... ολα του τα καλωδια (φορτιστη αυτοκινητου με μικροφωνο , σπιτιου , μηχανης , usb) εχει και το καλώδιο που παίρνει ρευμα απο την καλωδιώση της bmw αλλα πρέπει να παω ανιτπροσωπεια να μου το βγάλουν) τηλεκοντρολ (για χρηση στο αυτοκινητο απο μακρια) με τα cd του και φυσικα το manual εχει περασμένους και τους original χάρτες τις Ανάβασης. 300€ Ευχαριστώ πολύ ΔΑΝΑΟΣ 693381897 και e mail danaos_ag@freemail.gr |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW MOTORRAD NAVIGATOR III BLUETOOTH
να σε ρωτησω,αυτο ειναι της garmin?
εχει ελληνικους χαρτες κι ελληνικες οδηγιες? αγρατζουνιστο φανταζομαι ετσι?μαζι και τα συνεργα του. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εχει μεσα ελληνικους χάρτες απο τα cd αλλα εχει και της Αναβασης οι οδηγιες αν εννοεις το manual δεν ειναι στα ελληνικα ειναι στα αγγλικα και σε πολλες αλλες γλώσσες. Το μενου του ειναι με λατινικους χαρακτιρες για ελληνικα Ειναι μια χαρα απο θέμα εμφανισης. |
|
|||
|
|||
καλοπουλητο!
τυχερος ο αγοραστης, τουμπανο απο εξτρα ειναι, αν δεν ειχα GPS, θα το χτυπαγα. |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ Νικολα και εγω με μαύρη καρδια το δίνω αλλα δεν γίνετε αλλιώς....
|
|
|||
|
|||
Καλοπούλητο φίλε.....
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Φουλ το εργαλείο ...... Καλοπούλητο Δαναέ ....
|
|||
|
|||
Δαναέ καλησπέρα !
Ενδιαφέρομαι. Μπορείς να μου στείλεις μερικές φωτό στο email μιας και δε φαίνονται στο site ? Στο απλό GS, που μπαίνει η βάση, στο τιμόνι ή πίσω από τη ζελατίνα ? το mail μου nargyris AT gmail DOT com σ'ευχαριστώ, Νίκος |
|
|||
|
|||
το ανταλλασεις με τηλεφωνο htc diamond 1 σε καλη κατασταση
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Τώρα τις βλέπεις ;;;;
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW Motorrad Navigator III | nival | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 13 | 07-07-2010 17:16 |
BMW MOTORRAD NAVIGATOR | gkol | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 16 | 03-05-2010 14:53 |
BLUETOOTH MIDLAND BT2 INTERCOM | DAKIS | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 10 | 27-03-2010 00:00 |
BMW MOTORRAD NAVIGATOR | dim1150gsa | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 8 | 18-02-2010 22:49 |
BMW Motorrad Navigator III plus | drdm12345 | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 12 | 17-12-2009 07:24 |