|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Metzeler Karoo T
Αλλάξαμε λαστιχάκια (μπήκανε michelin pilot 3) και πωλούνται τα Metzeler Karoo T που φορούσα
Τα λαστιχάκια έχουν κάνει γύρω στα 2000 χλμ κανένα από αυτά στο χώμα, είναι πραγματικά άθικτα. METZELER - Catalogue - Karoo T τιμή 120 ευρώ Πληροφορίες PM ή τηλ στο profil |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Metzeler Karoo T
Δηλαδη αγορασες αυτα τα λαστιχα και δεν τα εβαλες καθολου στο χωμα;
Για ποιο λογο τα πηρες τοτε; Τεσπα. Καλη τιμη ειναι και θα φυγουν γρηγορα νομιζω. Γραψε και τις διαστασεις ειναι, αν και νομιζω οτι πρεπει να ειναι 19-17. |
|
|||
|
|||
Δεν τα αγόρασα εγώ, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης τα αγόρασε 2 μέρες πριν πάρω την μηχανή, εγώ δεν είμαι χωμάτινος (δυστυχώς) ...anyway .. τα λαστιχάκια είναι αστέρι, αν κάποιος τα θέλει
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα Akyla ενδιαφέρομαι για τα λάστιχα.Τι διαστάσεις έχουν?Έχω το gs 1150 adv.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Rear Tire Size: 150/70/17 |
|
|||
|
|||
Την ίδια μηχανή έχετε Ασφαλώς και κάνουν!!!
|
|
|||
|
|||
Έχουμε δει και SM 1150 GS καλά κανει και ρωτάει ο άνθρωπος :P
|
|
|||
|
|||
Τι ώρα σε βολεύει σημέρα να περάσω?Στείλε pm,είμαι Πειραιά.
Last edited by dayrunner; 07-10-2011 at 16:46. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Mε karoo ??????? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
METZELER KAROO 2 T. ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ | lempoi | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 16 | 25-02-2011 23:11 |
Metzeler Karoo T | PapaSouzas | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 04-02-2011 13:17 |
Νέα Metzeler με ένδειξη κλίσης | MARK | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 3 | 19-10-2010 23:07 |
METZELER MCE KAROO 2 (T) MONO 800 ΧΛΜ | fotisgs | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 25-08-2010 15:31 |
Ανακληση ελαστικων Metzeler στην Ισπανια | ablithik | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 21-07-2010 11:31 |