|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
'' ΤΑ 37 ΕΙΔΗ ΟΡΓΑΣΜΩΝ...!!! ''
Όλα είναι ατμός...!!!ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΕΡΑΣ.....
ΠΕΡΙ ΟΡΓΟΝΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΣΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΕΙΑ...... -1.Γεωγραφικός : Εδώ ! Εδώ ! Ή Εκεί ! Εκεί ! - 2.Θρησκευτικός ; Θεέ μου !!! - 3. Αυτοκτονίας : Πεθαίνω !!!!!! - 4. Δολοφονίας : Αν σταματήσεις σε σκότωσα !!! - 5. Θετικός : Ναι ! Ναι ! Ναι ! Ναι ! Ναι ! - 6. Αρνητικός : Όχι ! Όχι ! Όχι ! Όχι ! Όχι ! - 7. Στιγμιαίος : Τώρα ! τώρα ! τώρα ! - 8. Επίπονος : Ωχχχ ! αχχχχχχ ! Ωχχχ ! - 9. Οργασμός του τρόπου 1 : Πιο γρήγορα ! Πιο γρήγορα ! - 10. Οργασμός του τρόπου 2 Πιο δυνατά ! Πιο δυνατά ! - 11. Επεξηγηματικός : Έτσι ! Έτσι ! Έτσι ! - 12. Επιβεβαιωτικός : Αυτό είναι ! Αυτό είναι ! - 13. Μαραθώνιος : Φτάνω !! Φτάνω !! - 14. Τελειωτικός : Τελειώνω !! Τελειώνω !! - 15. Οργασμός της αγελάδας : Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμ - 16. Οργασμός της πάπιας : Α-παπα παπα-παπα !! - 17. Οιδιπόδειος : Τι σου κάνω, μάνα μου ! - 18. Πατρικός : Παιδί μου !!! - 19. Ο οργασμός του μαμάκια : Μάνα μου, ώχου, μάνα μου !! - 20. Ο οργασμός του ανοιχτοχέρη : Πάρτα !!! - 21. Ο οργασμός της Νατάσας : Αχ Κώστα-Κώστα - 22. Ο οργασμός του κάμπινγκ : .....( για να μην σ' ακούσουν από τις διπλανές σκηνές ) - 23. Οργασμός παντρεμένων : Το ταβάνι θέλει βάψιμο Κώστααα ! - 24. Οργασμός της μοδίστρας : Σκίσε με ! - 25. Οργασμός του πλεονέκτη : Κι άλλο !! Κι άλλο !! - 26. Οργασμός της θρησκευόμενης : Άη-Γιώργη μου !! Καβαλάρη μου !!! - 27.Οργασμός του γιατρού : Πάρτα, μωρή άρρωστη !! - 28. Οργασμός της βρεφονηπιοκόμου : Μωράκι μου,..Μωράκι μου !! - 29. Οργασμός του ανασφαλή : Σ' αρέσει ; Ε ; Σ' αρέσει ; - 30. Οργασμός του περίεργου : Τι σου κάνω ; Πες, τι σου κάνω ; - 31. Οργασμός της ψυχρής : Λιώνω !!! - 32. Οργασμός της ψεύτρας : Τελείωσες καρδούλα μου ; Αχ, αχ κι εγώ - 33. Οργασμός του ψυχιάτρου : Με τρελαίνεις !! - 34. Οργασμός του G.P.S. : Πιο πάνω.πιο πάνω.πιο δεξιά.Εκεί, εκεί ανάμεσα !! - 35. Οργασμός της ανοργασμικής : Τελείωσε ς ; Μπορούμε τώρα να συζητήσουμε λίγο σοβαρά για τη σχέση μας ; - 36. Βλάχικος οργασμός : Οη,Οη, μάνα μ' !!! - 37. Κρητικός οργασμός : Ωφού !!Ίντα μου κάνεις και με κουζουλαίνεis. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: '' ΤΑ 37 ΕΙΔΗ ΟΡΓΑΣΜΩΝ...!!! ''
- 36. Βλάχικος οργασμός : Οη,Οη, μάνα μ' !!!
|
|
|||
|
|||
Οργασμος του νταλικέρη : Πάρτο αλλιώς ρεεεεέ...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ..... | Stefi Orf | Φροντίδα | 23 | 18-04-2010 16:13 |
ΤΑ 37 ΕΙΔΗ ΟΡΓΑΣΜΩΝ | pepax66 | Χιούμορ | 13 | 16-10-2009 22:41 |
ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ | syan | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 08-06-2009 20:50 |
ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΛΗΣΑΝΕ.... | zitsos | Περιβάλλον | 3 | 25-04-2009 14:10 |
ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ENΟΣ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ | arisxios | Ανέκδοτα | 5 | 05-02-2009 19:17 |