|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Σχετικα με το computer trip
Οπως με θλιψη διαπιστωσα (ο ζηλιαρης)
Στην δικη μου μηχανη (R 1200 GS) η επιλογη "trip" μου δειχνει μονο τα χιλιομετρα που εχω διανυσει. Συνολικα, ταξιδι 1, ταξιδι 2. Ενω στο R 1200 GS/ADV, η επιλογη λεγετε "info" κι αποτελει εναν ολοκληρωμενο υπολογιστη ταξιδιου. Ερωτω λοιπον ο αφελης πλην ομως αδαης. Παιρνει το computer της δικιας μου καποιο ειδος update, ωστε να μου δινει περισσοτερες πληροφοριες; Αν ναι που παω για να τι κανω; κι ποσο κοστιζει; |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Σχετικα με το computer trip
Απόσπασμα:
....δυστυχώς ...
|
|||
|
|||
ωχ δεν το ήξερα αυτό
βασικά νόμιζα ότι αυτό που είχα (και είχα τότε πληρώσει) ήταν ο υπολογιστής ταξιδίου χμμμμμμμμμμμμμμ ...και τι πληροφορίες δίνει αυτό το info; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Τι να κανεις τα τριπ και παλαβωμαρες ολο χαλανε σου λεω και θα τσαντιζεσε.
Αστο οπως ειναι μια χαρα ειναι.. |
|
|||
|
|||
το καλλίτερο trip computer είναι μέσα στο κεφάλι σου χαλάει μια και άπαξ στα 90+ από άνοια. Μετά είσαι ευτυχισμένος γιατί τα θυμούνται οι νεότεροι
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ποσα χιλιομετρα εχεις ακομα στο ντεποζιτο συμφωνα με την ταχυτητα που διατηρεις κλπ.... Ξερω οτι ειναι λιγο υπερβολη ομως, αν ετσι κι αλλιως εχεις μια μηχανη που σου ψηνει καφε οδηγωντας (που λεει ο λογος) γιατι να μη την βαλεις να τηγανισει και καμια πατατα (αν υπαρχει η δυνατοτητα) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νότια Αφρική με το adventure το Νοέμβρη | mlock | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 17 | 04-11-2009 14:54 |
computer και Ελληνας | essel | Ανέκδοτα | 10 | 31-08-2009 18:46 |
R1200GSA - computer και μέτρηση πίεσης ελαστικών | george1968 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 28-07-2009 14:08 |
Λίστα με το ποιο απαραίτητο αξεσουάρ για το αναβάτη | arisxios | Κράνη | 7 | 16-06-2009 15:08 |
Ζωγραφίζοντας με το GPS | funkypervert | Πλοήγηση - Hardware και Software | 4 | 26-05-2009 23:51 |