|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ενα ευχαριστώ στον Σταυρο ακα frits
Όπως αναφέρω κ στον τίτλο,
Σταύρο ευχαριστώ για την άμεση σου ενέργεια στο πρόβλημα μου. Το στόρυ, πρίν 15 ημέρες επισκεύτηκα τον Σταύρο στο μαγαζί του και ανάφερα πρόβλημα σε Σόνυ330 μηχανή φωτογραφική. Δεν το είχα για μεγάλο πρόβλημα αλλά ο Σταύρος την κράτησε να την στείλει στο σερβις και μου έδωσε άλλη μηχανή για το ταξίδι και μάλιστα καλύτερο μοντέλο. Τρελάθηκα δεν ήθελα να την πάρω με τπτ, κλεψιά, κτύπημα..ταξίδι ήταν αυτό, ο Σταύρος ανένδοτος την άλλη μέρα την είχα σπίτι και όλες οι φωτό του ταξιδιού στην Πολωνία ήταν με την μηχανή αυτή. Σταύρο ευχαριστώ πολύ, το εκτίμησα πάρα πολύ θετικά αυτό που έκανες! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ενα ευχαριστώ στον Σταυρο ακα frits
μπραβο στο Σταυρο γιαυτο που εκανε!μπραβο και σε εσενα που το ειπες!!Σταυρο θα εχεις τηλ γιατι εχω προβλημα!!
|
|
|||
|
|||
Όπου Σταύρος και μάλαμα.
|
|
|||
|
|||
ρεσπεκτ!....αλληλεγγύη καθαρόαιμου μηχανόβιου!!
|
|
|||
|
|||
Αλληλεγύη καθαρόαιμου GS forumίστα
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
μιλάμε για διαμάντι παιδί...
...λές να μήν ήξερε η Ξανθή;;; |
|
|||
|
|||
Σταύρος = ΕΓΓΥΗΣΗ
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ο Σταυρος ειναι ενας απο τους πιο σωστους ανθρωπους που εχω γνωριση γενικος.
Μπραβο Σταυρο!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σύγκριση ασφαλιστικών εταιρειών, κόστη | ortho | Απαραίτητα έγγραφα | 17 | 13-11-2011 12:37 |
Άπιστες οι γυναίκες σε θέσεις ισχύος | ahileb | Υγεία | 4 | 18-05-2011 03:27 |
Αίτηση συμβουλής για καμμένο μετασχηματιστή φορτιστή! | gemara | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 13-04-2011 13:04 |
Χρόνια Πολλά Ξανθή (frits). | HAWK_46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 33 | 25-09-2010 22:02 |
Η Επιστολή των Πανεπιστημιακών προς τον Ομπάμα στα Ελληνικά | EOD-K9 | Ελλάδα | 12 | 18-06-2009 14:20 |