|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
...Αναχωρηση απο ΘΕΣ/ΝΙΚΗ για την πιτα στο ΛΙΤΟΧΩΡΟ
γεια σας φιλοι μου οσοι θα ταξιδεψουν ευθημερων για το Λιτοχωρο και δεν εχουν παρεα ειναι ευπροσδεκτοι να ξεκινησουμε μαζι.Λοιπον λεω πρωτα ο θεος και αναλογα απο τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατουν την
ΚΥΡΙΑΚΗ και ωρα 8.30 να ξεκινησουμε για το Λιτοχωρο. το σιγουρο ειναι οτι η τρελα δεν παει στην θαλασσα αλλα στα βουνα οποτε ελατε να την συναντησουμε παρεουλα........... 1.-DHMHTRHS- 2. 3. 4. 5. 6. . . . . . . . . . |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ...Αναχωρηση απο ΘΕΣ/ΝΙΚΗ για την πιτα στο ΛΙΤΟΧΩΡΟ
Με την ωρα να το δουμε λιγο μητσο γιατι θα πρεπει να συντονιστουμε λιγο με τα παιδια απο τις γυρω περιοχες.,.,.,.,
εκτος αν κανουμε δυο γκρουπ!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δεν εχω κανενα προβλημα φιλε μου την ωρα την εβαλα ενδεικτικα για να εχουμε κατι μεπτο.Απο κει και περα το βλεπουμε με τα παιδια που θα δηλωσουν συμμετοχη και αναλογος πρατουμε..... |
|
|||
|
|||
Καλό ταξίδι ,.,παιδιά,.,.
|
|
|||
|
|||
Αν δεν έρθω με το Σουρδογκρούπ, γράψτε σας παρακαλώ το σημείο συνάντησης.
Επίσης, αν σας είναι εύκολο και κάποιον χάρτη της περιοχής . . . ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΤΑΤΤΟΥΛΙΔΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΎΕΙ. |
|
|||
|
|||
Προτεινω να ειστε σε μια ομαδα...
ωστε να μη χαθει καποιος στη διαδρομη. Θεσσαλονίκη, Ελλάδα προς Λιτόχωρο, Ελλάδα - Χάρτες Google Επειδη καποιοι ζαλιζονται στις ευθειες και καποιοι αλλοι στρωνουν μηχανακια προτεινεται και η παρακατω πανεμορφη εναλλακτικη διαδρομη. Προσοχη Μπαινουμε στο Αιγινιο απο τον κομβο της Αλεξανδρειας για να αποφυγουμε το τελωνειο(1.60 ευρω) που εχουν στησει πριν τον κομβο στην Εθνικη Θεσσαλονίκη, Ελλάδα προς Λιτόχωρο, Ελλάδα - Χάρτες Google |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ακόμα να κοιμηθείς και συ ε!!!
Παίδες σε μια ώρα θα είστε Λιτόχωρο!!!Δεν νομίζω να ξυπνίσουμε μέχρι τις 10:00!!! |
|
|||
|
|||
Καλο δρομο καλα χιλιομετρα καλα να περασετε φιλαρακια...
|
|
|||
|
|||
Καλα να περασετε παιδες!!!!
|
|
|||
|
|||