|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Συνάντηση στον Βόλο 28/7 εως 6/8
Από 28-7 έως 6-8 θα είμαι στην Γλύφα που βρίσκετε κοντά στον Βόλο. Θα ήταν χαρά μου να συναντηθώ με τους βολιώτες φίλους μας και αν φέρνει ο δρόμος για καμιά εκδρομούλα να έρθουν και άλλοι.
Όπως καταλαβαίνετε η ημερομηνία θα είναι ανοιχτή και θα περιμένω τους Βολιώτες να κανονίσουν που και πότε να τα πούμε… |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συνάντηση στον Βόλο 28/7 εως 6/8
Καλές διακοπές να έχετε Αντρίκο!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλά να περάσεις Ανδρέα,να πίεις και κανένα τσιπουράκι για εμάς...... |
|
||||
|
||||
Αν και θα τα πούμε από κοντά .... καλά να περάσετε Αντρίκο ...
|
|||
|
|||
Καλημέρα Ανδρέα, αν κι έχουμε σκορπίσει λιγάκι λόγω καλοκαιριού όλο κ κάποια συνάντηση θα έχουμε
|
|
|||
|
|||
Αντρέα καλησπέρα,
Εαν γουστάρεις, μπορείς να έρθεις Γατζέα-Βόλο, για ημερήσια εκδρομή, για μπανάκι, τσιπουράκι, καφεδάκι κ.α... Εγώ θα είμαι εκεί μέχρι της 31/7/2010. Ομοίως υπάρχει χώρος και για ύπνο το μεσημέρι... Εαν γουστάρετε, στείλε μου, pm, ώστε να σου στείλω κινητό να κανονίσουμε.... Αργύρης |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Όταν φτάσω γλύφα θα σε πάρω να τα πούμε |
|
|||
|
|||
1/8 ανεβαινω για χαλκιδικη και θα περασω να σε δω!θα τηλ για λεπτομερειες!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Φωτογραφίες απ' την εκδρομή στον Βόλο ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 30 | 08-05-2012 15:28 |
Καφές στον Βόλο - 26 MΑΙΟΥ 2010 ! | alx_k | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 27-05-2010 23:07 |
Συνάντηση Βολιωτών | Fuji | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 26 | 14-05-2010 20:25 |
Εκδρομή στον Βόλο ...(μονοήμερη, διήμερη, τριήμερη ..) | bmwgogagis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 31 | 16-05-2009 15:15 |
Αέρας DUBAI στον Βόλο ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 7 | 25-04-2009 17:34 |