|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
r100 airheated restoration-overhaul
με κατάνυξη και μόνο! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: r100 airheated restoration-overhaul
Κώστα μη σου μπαίνουν ιδέες έ;;;
|
|
|||
|
|||
ήμουν ένα τσάκ....αλλά το κλάκ έγινε αλλού...
|
|
|||
|
|||
για πές, για πές...
|
|
|||
|
|||
Καθάρισε ο Κινέζος...........
|
|
|||
|
|||
θα δεις καταχώρηση!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δυστυχως δεν φτιαχνονται πια ετσι οι μοτοσυκλετες!!! |
|
|||
|
|||
μπράβο ρε θηρίο..... τοση ενασχόληση με τα χόντα, σίγουρα θα βρήκες και ορθογραφικά λάθη στα γιαπωνεζικα!(χούμορ)
για 300kkm δεν ξέρω, αλλά σίγουρα μετά από το μάζεμα, ο ιδιοκτήτης θα πήρε σχεδόν καινούρια μηχανή στα χέρια του |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κωστα, με τετοιο pitting στα ποτηρακια και τετοιους τζογους/ανοχες στους οδηγους των βαλβιδων.......το 300,000 κμ ισως ειναι και επιεικές νουμερο!!! Σημ. Καλα λενε οι παλιοτεροι (κι απο μενα παλιότεροι) οτι σημερα τιποτα δεν φτιαχνεται όπως παλια!!!!!! Αυτο το RT πηγαιναμε σχολειο και οι λατρεις της μοτοσυκλετας το χαζευαμε και τρεχανε τα σάλια μας!! εκανε τοτε οσο δυο αυτοκινητα μεσαια!!!! Παντρευτηκα την νυν συζυγο μου και πηγαινοντας με να γνωρισω θειες και θειους με πηγε και στην Κερκυρα σε εναν συγγενη (αδερφος του πεθερου μου) όπου μεσα στην αποθηκη του σε υπεραριστη κατασταση (χωρις νουμερα, τα ειχε καταθεσει χρονια τοτε και μεχρι σημερα) ηταν ενα μπλε RT σαν αυτο που ελυσε ο σχιστοματης!!! Ειχε να δουλεψει 3 χρόνια τοτε, φορτισαμε την μπαταρια και.......πηρε με την πρωτη μιζια κρατωντας και ρελαντι!! τι να λεμε τωρα με τα καζανακια που κυκλοφορουμε!!! Last edited by GeorgeP; 05-02-2010 at 15:21. |
|
||||
|
||||
+ 1000 ....... (άκου καζανάκια .....)(πού τα βρίσκεις ;;;;;)
|