|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πήρα την μοτο των ονείρων μου..
Τελικά, έπειτα από ώριμη σκέψη, πήρα μια διαχρονική μοτοσικλέτα, για να την κρατήσω, πολλά χρόνια.
Φυσικά, έπρεπε να την πάρω και ένα .....απλό και ......κλασικό χρώμα. Το σκέφτηκα παιδιά, μην αρχίζετε και φωνάζετε.. και είχα και πολλά παραδείγματα. Έχω φίλο που σε 6 χρόνια έχει κάνει... 30.000κλμ. Την έσκισε δηλ. και μόνο λάδια άλλαζε.. χώμα βέβαια δεν έχει πάει αλλά τι να λέμε τώρα.. ΣΚΊΣΙΜΟ. Άλλος σε 5 χρόνια έχει κάνει 31.000κλμ.. πιο πολλά!!!!!! Έχει λίγο ψηλά το βάρος.... αλλά οκ.. Κουνάει και λίγο μπροστά.. αλλά δεν πειράζει.. Έχει βγάλει άλλα 8-9 μοντέλα... αλλά οκ.. Σε βόλτες πάς και με το αυτοκίνητο... αλλά οκ.. Έχει και πολλά κουμπάκια πάνω... Και μαύρο πάνω από το ρεζερβουάρ... σαν extra.. Έχει και τερμομιγκιόνόνη (δεν μπορώ και να το πω καλά) εξατμίσεις... Έχει και pitsos αμορτισέρ... Οπότε το ....πήρα.... ΑΑΑ ξέχασα, είναι hηondντaα ...αλλά οκ.. Πάτε και αγοράζετε bmw, να μοτοσικλέτα.... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πήρα την μοτο των ονείρων μου..
:sm6:
|
|
|||
|
|||
ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ VARADERO
|
|
|||
|
|||
Last edited by kostas_366; 23-06-2009 at 23:31. |
|
|||
|
|||
Βρε ΚΏΣΤΑ τι τα θες .αφου δεν σου παει με τιποτα
|
|
|||
|
|||
Μου κάνει ωραίο.......... χρώμα. Δεν χρειάζομαι ηλιο-θεραπεία
|
|
|||
|
|||
ουψς!!!!!!
Πλάκα θα έχει να είναι αλήθια |
|
|||
|
|||
κοιτα τα μουτρα σου ρε Κωστα ειναι σαν να ηρθε το τελος του κοσμου
|
|
|||
|
|||
τον καημενο!δειχνει λυπημενος!
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο κοσμος μεσα απο την παραδοση των ΜΑΓΙΑ | Alext | Διάφορα | 1 | 01-06-2009 02:38 |
Συζήτηση στην ΕΕ για την ασφάλεια των μοτοσυκλετιστών!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 10 | 25-05-2009 16:55 |
Αύξηση των πωλήσεων για την BMW!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 9 | 26-03-2009 15:49 |
Ψηφοφορία για την ανάδειξη του μεγαλύτερου 'Ελληνα όλων των εποχών | skippybi | Επικαιρότητα | 13 | 18-03-2009 20:42 |
Άλλαξα την υπογραφή μου | boxer-1200 | Χιούμορ | 3 | 17-02-2009 15:38 |