|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Κεντρική και Βόρεια Ιταλία
Αγαπητοί φίλοι,
Είμαι στο forum από το 2009 και παρακολουθώ με ενδιαφέρον όλα τα ταξίδια σας. Φέτος είμαι στην ευχάριστη θέση να πραγματοποιήσω ένα όνειρο ετών και να κάνω ένα ταξίδι στην Κεντρική και Βόρειο Ιταλία από τις 27/7 έως και τις 12/8 μαζί με την σύζυγό μου. Επισυνάπτω έναν αρχικό σχεδιασμό του ταξιδιού που προγραμματίζω και κάθε βοήθεια ή επισύμανση θα είναι καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ! Μιχάλης! |
|
|||
|
|||
Σίγουρος και εγγυημένος προορισμός !
Καλά να περάσετε Μιχάλη! Περιμένουμε φωτορεπορτάζ ! Sent from my iPhone using Tapatalk. Αrkas |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κεντρική και Βόρεια Ιταλία
εαν χρειαστεις καμια πληροφορια μπορω να σε βοηθησω
|
|
|||
|
|||
απ οτι βλεπω εχεις την σιενα και το portofino απ εξω, ειναι απο τα πιο ομορφα μερη τις ιταλιας, αν καποιος εχει αλλη γνωμη ασ με διορθωση
|
|
|||
|
|||
Ρώτα ότι θες! Πέρυσι έκανα τη διαδρομή σου, μέχρι το Como.
Να περάσεις οπωσδήποτε από Cinque Terre!!! All about the Cinque Terre - Italy - Touristic info, hotel booking, pictures, maps |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να προσθέσω στις προτάσεις σου και το San Gimignano. Last edited by moby_gr; 14-07-2011 at 16:49. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Cinque Terre οπωσδηποτε
|
|
|||
|
|||
Σωστός ο Dido... και στα 2 μέρη !!!
|
|
|||
|
|||
Μιχάλη καλησπέρα,
με το καλό να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου.. Εσύ επιστρέφεις με το καράβι που θα πάει εμένα Ανκόνα στις 13/8! Πριν φύγεις να τα πούμε σε καφέ Τετάρτης καθώς και γω θα κάνω παρόμοια βόλτα! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βόλτα Κυριακή 13/03/2011 στην Κεντρική Πελοπόννησο. | siraxanz | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 71 | 15-03-2011 14:22 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του και στη Βόρεια Ελλάδα στις 5-6-7/3/2011 | Sakis | "Το ... κοπή τη πίττα" | 415 | 14-03-2011 18:07 |