|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ρωγμη κρανος εγγυηση
Καλημερα και χαρουμενες μερες για ολους ευχομαι
Πριν ενα μηνα και αφου εκανα ερευνα αγορας (τρομαρα μου) κανα μηνα κατεληξα και πηρα ενα κρανος SCORPION EXO απο μαγαζι κοντα στο κεντρο της Αθηνας (Καλλιροής) το οποιο κακως μεν εχω φορεσει μονο 4 φορες. Απαραδεκτος το ξερω αλλα παμε παρακατω. Χθες λοιπον μιας και εβρεχε το φορεσα και μολις εφτασα ειπα να καθαρισω το νερακι με χαρτακι. Βγαζω ρι ζελατινα την σκουπισα και την ωρα που σκουπιζα βρηκα μια ΡΩΓΜΗ!!!! κοντα στο κουμωμα της ζελατινας. Περιττο να πω οτι εχω θυμο. Η εγγυηση αραγε να μου καλυψη αλλαγη στο κελυφος?????? Βοηθεια γιατι δεν εχω καμια εμπειρια - γνωση. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ρωγμη κρανος εγγυηση
Δύσκολο. Πώς θα αποδείξεις ότι δεν είχες πτώση (μακρυά απ' όλους μας);
|
|
|||
|
|||
δεν εχει ουτε καν γραντζουνια
|
|
|||
|
|||
κανε εναν κοπο και περνα απο το μαγαζι
|
|
|||
|
|||
Είναι απλό. Πας στο κατάστημα και ζητάς αλλαγή λόγω ελαττώματος. Και ο Θεός να βάλει το χέρι του. Αχ, Arai και πάλι Arai!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Σε 20 θα ειμαι στο μαγαζι και ο Θεος βοηθος . (270 που εδωσα δεν ειναι και λιγα για ενα κρανος με ρωγμη 2 εκατοστα)
|
|
|||
|
|||
αν το κρανος ΔΕΝ εχει φαει πτωση,,,δεν νομιζω να σε δθσκολεψουν....βεβαια για ρωγμη στο κρανος ειναι λιγο δυσκολο....εισαι σιγουρος οτι ειναι ρωγμη;και οχι πχ κατι αλα;(βρωμα κ.τ.λ.)
|
|
|||
|
|||
Εξαρτάται απο το μαγαζί που το πήρες και πόσο επαγγελματίας είναι.Αν θέλει(και ας μην έχει γρατζουνια)μπορεί να σου πεί ότι το ζόρισες και ράγισε ή οτιδήποτε άλλη τέτοιου είδους δικαιολογία.Πιάστον με το καλό και εξήγησε του και βλέπεις
|
|
|||
|
|||
και πες του οτι το κουβεντιασες στο φορουμ με ........ μελη και σου ειπαν οτι εαν ειναι επαγγελματιας θα στο αλλαξει..........
αυτο ονομαζεται εκβιασμος |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ο λογος σου εγγυηση!!! | vangelis | Μου τη δίνει που ..... | 4 | 09-10-2011 23:02 |
Τώρα ζητούν ανοιχτά εμπράγματες εγγυήσεις! | ortho | Επικαιρότητα | 3 | 25-08-2011 18:02 |
13 & 14-3-10 * Εκδήλωση αλληλεγγύης στο ΔΙΚΕΠΑΖ | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ζώα | 3 | 14-03-2010 23:15 |
Eρώτηση περί .... εγγύησης ... | KAS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 13-01-2010 12:45 |
Πανευρωπαικη εγγυηση-Μυθος η πραγματικοτητα; | georgekostas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 31-10-2009 13:58 |