|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
όλα τα κατοικίδια έιναι ψυχουλες!!!!....
Θαυμαστε....είναι υπέροχο συναίσθημα να χεις μια ψυχούλα μπροστά σου
κ να την ταιζεις στο στομα...σαν μωρακι |
|
|||
|
|||
Απάντηση: όλα τα κατοικίδια έιναι ψυχουλες!!!!....
ετσι ακριβως,αν δεις τι εχω σπιτι μου θα πεις οτι αυτος ο τυπος δεν υπαρχει
|
|
|||
|
|||
Αν τις βάζεις σε συγκεκριμένο σημείο φαγητό θα γυρνάει και θα τρώει. Το είχαν κάνει παλιότερα οι μικρές μου
Εύγε νέε μου !!!!!! |
|
|||
|
|||
Βαγγέλη μου, οπότε βγάζουμε Τσίπουρα έρχεται ο μάγκας....
θέλει τον μεζέ του....και όταν καλοκαιριασει κ έχει ζέστη χτυπάει την εξώπορτα με το ράμφος του για να μπει μέσα Να κατσει στα μαρμαρα, εκει που έχει δροσιά!!!!!! δεν υπάρχει..... Last edited by xurxes; 13-05-2012 at 19:18. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και πιο ωραίοι εσείς που τον φροντίζετε. |
|
|||
|
|||
Παιδιά εγω τον Οκτώβριο βρήκα αυτο το σκυλάκι,ταλαίπωρο και ασχημοκουρεμένο.Το πήγα στον κτηνίατρο μήπως και είχε τσιπάκι για να βρώ το αφεντικό του,δυστυχώς δεν είχε και διαπιστώθηκε οτι δεν είχε δοντάκια,ήτοι παππούς το σκυλάκι....Αφησοκόλλησα την μούρη του στην γύρω περιοχή μήπως και τον αναγνωρισει κανείς,του κάκου.......!
Εκ τότε το σκυλάκι πήρε το όνομα Μπόμπος ,μάκρυνε το τρίχωμά του και ξαναένιωσε κατι σαν τον Benjamin Button (την ταινία).Αφήστε που πάχυνε και έκανε κοιλια και μοιαζει με τον boxer της bmw 1200gs adv . ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ |
|
|||
|
|||
Μπιλι και εγω ετσι ταιζω τις προβατινες στο στομα.........ΑΛΛΑ μετα........................
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν νομίζω να προλαβαίνεις να τις ταϊζεις, μόλις σε παίρνουν χαμπάρι την κάνουνε μπας και ξεφύγουν απ΄ τα δόντια σου.................. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βασιλη σορυ για το spam |
|
|||
|
|||
για τα τσιπουρα ερχεται βασιλη, αλλα τον ξεγελατε με τον μεζε
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μια φθινοπωρινη Κυριακατικη βολτιτσα στο... ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ! | black_hawk | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 22 | 29-11-2011 18:45 |
Ποδοσφαιρική Τρικαλινή ΝτοπιοΛαλιά (για μυημένους) | Vagelis Gar | Αθλητισμός | 21 | 26-08-2011 21:48 |
Βοηθεια σχετικα με προστατευτικα κυλινδρων- καγκελα | choudel | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 04-10-2010 00:44 |
Νοθευμένα βενζινάδικα στην Αττική/Κέντρο" | diomiles | Ελλάδα | 6 | 24-06-2010 01:14 |
Μόνιμος κάτοικος Κοινοτικής χώρας & Δίπλωμα οδήγησης | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Απαραίτητα έγγραφα | 3 | 27-11-2009 12:31 |