|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
MLS Destinator......προβληματακι
Συναδελφοι,
εχω ενα ταπεινο ΡΝΑ Looket G7 (http://www.looket.com/eng/product/looket_g7.php) το οποιο ηγορασθη νομιμα πριν 2 χρονια. Τρεχει λογισμικο Destinator 7 και χαρτη τον ''Geointelligenence 2010 MLS Destinator V.3642 Greece GRE''. Το ΡΝΑ αγορασθηκε νομιμα με προφορτωμενα λογισμικο και χαρτη ομως, για αναβαθμισεις πρέπει να απει στον εισαγωγεα αφου με την αγορα δεν παρεδοθησαν τα serial numbers! Οι λογοι γνωστοι, δεν χρειαζεται να τους αναφερουμε εδω! Τελευταιως ενω δεχεται και υπολογιζει, οπως εκανε παντα, την διαδρομη απο το Α προς το Β εντουτοις με περναει μεσα απο τον δαχτυλιο (¨η απο αλλους δρομους π.χ. Αττικη οδο) ενω τους εχω απορριψει μεσω της σχετικης ρυθμισης της ''αποφυγης δρομων'' που διαθετει το συστημα.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: MLS Destinator......προβληματακι
Σύντομη η γρήγορη διαδρομή βάζεις?
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λογικά, θα υπάρχει κόστος για να κάνεις αναβάθμιση, εάν αυτό χρειάζεται. Δυστυχώς δεν ξέρω να σε κατατοπίσω σχετικά με τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσεις μέσα στο GPS. Ξέρω ότι η MLS βρίσκεται σε διαδικασία ανανέωσης του λογισμικού της. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Από δική μου εμπειρία σε MLS Destinator, είναι ότι πιο σιχαμένο υπάρχει στην αγορά. Δεν bootάρει με τίποτα, όταν το κάνει μετά από 2 – 3 λεπτά, περιμένει άλλα πέντε για να βρει τον δορυφόρο, όταν βρίσκει τον δορυφόρο και με οδηγεί, ακόμη και μέσα από την Αττική Οδό – διότι εγώ ως γνωστόν δεν πληρώνω – ή οπουδήποτε αλλού, συνεχίζει να είναι τόσο αργό, που μου λέει να στρίψω αφού έχω περάσει την στροφή. Τραγικά μικρή μπαταρία, δεν φαίνεται η οθόνη καλά την ημέρα και έχει βγάλει δύο βλάβες έως τώρα, που φτιάχτηκαν άμεσα, χωρίς κόστος λόγω εγγύησης. ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Last edited by gepol; 28-07-2011 at 22:08. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν υπάρχει περίπτωση δηλαδή να μην εμπερδεύθην και να τα έγραψα για να βγάλω το άχτι μου με το ####μηχάνημα? Που να τους καούν τα video… |
|
|||
|
|||
Φίλε μου ψάξου λίγο σε άλλα φόρουμ ειδικά επι του θέματος για να του περάσεις κανένα άλλο λογισμικο πάνω πέρνα του κανένα καινούργιο navigator και επι της ευκαιρίας βάλτου και το καινούργιο Destinator έτσι για λές οτι υπάρχει και αυτό μέσα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ έκανα αναβάθμιση και κόλησε τελείως.Εδώ και 3-4 μήνες δεν το έχω ξαναανάψει απο την τσαντίλα μου |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βοήθεια για Destinator 7 | Slane | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 1 | 20-07-2011 18:11 |
MLS destinator | jtnakos | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 0 | 07-07-2011 00:03 |
MLS Destinator στα κινητά τηλέφωνα iPhone της Apple | MARK | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 29-07-2010 22:51 |
destinator 8 | leonidas | Πλοήγηση - Hardware και Software | 10 | 06-04-2009 19:50 |
Κυκλοφόρησαν οι νέοι χάρτες της NGI για Destinator - Ελλάδας | billy_bmw | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 03-01-2009 16:00 |