|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
R1200GSA - computer και μέτρηση πίεσης ελαστικών
Κάθε φορά που κοιτάζω τις πιέσεις των ελαστικών, το computer δείχνει λιγότερο απ' ότι η "τρόμπα αέρα" στο βενζινάδικο.
Άσε που παρατήρησα ότι το computer αργεί να διαβάσει την πίεση στο εμπρός ελαστικό τώρα τελευταία. Εσεις τι λέτε? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: R1200GSA - computer και μέτρηση πίεσης ελαστικών
Το εχω παρατηρησει και γω.Μαλλον ειναι χαλασμενες οι τρομπες απο τη πολυ χρηση.Ετσι θελω να πιστευω δλδ.Τωρα εγω εχω και ενα αλλο θεμα με το μπροστινο.Απο καπου χανει πολυ λιγο πχ 0.1 καθε 2 μερες και πριν το παω να το δουν θελω να σιγουρευτο οτι το rdc λειτουργει σωστα.Θα δουμε..
|
|
|||
|
|||
To computer και στην δικη μου δειχνει λιγοτερο απο
α) οργανο στο βενζιναδικο β) Ηλεκτρονικο οργανο χειρος που παντα εχω μαζι μου Περισσοτερο απο β) οργανο στο εξουσιοδοτημενο (τοσο που αναγκαστηκα να βγαλω αερα) Τι τα ψαχνουμε ? Το μπροστινο παντα χανει περισσοτερο .... Τωρα για την καθυστερηση ενημερωσης δεν το εχω παρατηρησει για να σου πω κατι... Last edited by mjtir; 20-07-2009 at 15:13. |
|
|||
|
|||
Παιδιά εγώ ποτέ δεν το εμπιστεύτηκα.Πάντα η ένδειξη που δείχνει το RDC είναι διαφορετική από ότι στα βενζινάδικα και το συζητούσα τις προάλλες με ένα παλικάρι σε ένα βενζινάδικο ο οποίος χρησιμοποιει και όργανο - μανόμετρο αλλά ποτέ δε συμπίπτει και με το RDC.Γενικότερα τα συμπτώματα που διαβάζω σε σας τα έχω παρατηρήσει και στην δικιά μου.
|
|
|||
|
|||
αν δεν καλιμπράρονται κάθε τόσο δεν έχει νόημα
μην είστε με τα απόλυτα νούμερα - αυτό που σας νοιάζει είναι τι γίνεται ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ όργανο σε βάθος χρόνου εμένα πάντως το πίσω χάνει πιο γρήγορα από το μπροστά |
|
|||
|
|||
Επειδη οταν προτοπηρα την Πριγκιπισσα μου....το εμπρος της πα######κι εχανε αερα συνεχεια.....οχι πολλυ ,αλλα πολυ πολλυ λιγο......το αποτελεσμα μετα απο αρκετη ταλαιπωρια...ηταν να εντοπισουμε φυσικα το προβλημα....Λοιπον....στην δικη μου μοτο.....μεταξυ ζαντας και ελαστικου ειχε <<πιασει>>3 τριχιδια απο το πλαινο μερος του ελαστικου...και ενω δεν φαινοταν...απο την στιγμη που τα ελευθερωσαμε......ο εμπρος τροχος δεν χανει καθολου.......τωρα οσον αφορα τις πιεσεις,,,ακομα και με ψηφιακο πιεσομετρο...ο εγκεφαλος μου δειχνει διαφορετικη πιεση....απλα γνωριζω πλεον ποσο πρεπει να δειχνει(με την απωλεια..)πιστευω να βοηθησα....
|
|
|||
|
|||
το βασικό είναι να ξέρουμε ΠΟΣΟ πρέπει να έχουμε μπρος πίσω
|
|
|||
|
|||
Το RDC της μηχανης σε τι σας δειχνει την πιεση σε BAR η PSI;
|
|
|||
|
|||
Bares ...
|
|
|||
|
|||
Να πατε σ'ενα εξουσιοδοτημενο συνεργειο να σας το αλλαξουν να δειχνει PSI και μετα θα ειναι πιο ευκολο να το υπολογισεις.Διοτι 2.4 ΒΑR=34.80 PSI - 2.5 BAR=36.26 κ.ο.κ.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οδηγός ελαστικών | Tigas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 13 | 11-07-2009 23:05 |
Ακριβής μέτρηση του Σινικού Τείχους | wolferin | Κόσμος | 12 | 14-05-2009 21:33 |
R1200GSA | syan | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 1 | 22-02-2009 16:18 |
Hλεκτρονική μέτρηση πίεσης ελαστικών. | Arkas | Αυτοκίνητο | 9 | 13-01-2009 02:44 |