|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Βοηθεια σχετικα με προστατευτικα κυλινδρων- καγκελα
Καλημερα σε ολους,
Παρολο που διαβασα καποια θεματα σχετικα με το αντικειμενο ομολογω οτι τελικα δεν εχω καταλαβει. Η απορια μου ειναι η εξης: Η μηχανη μου εχει τα αλουμινενια προστατευτικα κυλινδρων εργοστασιακα (gs1200 09 LE) και θελω να βαλω τα καγκελα της Hepco. Μπαινουν? Και αν ναι θελει πατεντα? Σημειωτεον οτι ενδιαφερομαι να βαλω τα καγκελα αλλα να κρατησω και τα προστατευτικα. Ευχαριστω προκαταβολικα για οποιαδηποτε βοηθεια |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βοηθεια σχετικα με προστατευτικα κυλινδρων- καγκελα
σε gs '07 μπαινουν , υποθετω πως δεν εχει καμια διαφορα , γιατι κυκλοφορουν καγκελα για το '09 τα οποια ειναι ελαφρως διαφορετικα στις πανω βασεις .
δεν χρειαζεται καμια μετατροπη και ειναι και αρκετα ανθεκτικα , προστατευουν απο μικροπτωσεις |
|
|||
|
|||
Ρωταω γιατι το μαγαζι το οποιο μου πουλαει τα Hepco υποστηριζει οτι πρεπει να βγαλω τα προστατευτικα γιατι τα καγκελα θα βρισκουν πανω. Παρολα αυτα θυμαμαι οτι καπου εχω δει φορεμενα κ τα δυο μαζι. Θελει αποστατες? Χωραει οριακα? Anyone?
|
|
|||
|
|||
βαλε sw/mototech ! ποιο χοντρα!!
|
|
|||
|
|||
Φιλε τα hepco τα φορουσα 1 χρονο, μαζι με τα αλουμινενια προστατευτικα της bmw. Απο την αριστερη μερια θα βρισκουν σιγουρα, να το ξερεις. Αυτος ηταν ο λογος που τα αλλαξα και γυρισα σε μαμα bmw. Aν και τα μαμα ερχονται τσιμα-τσιμα με τον αριστερο κυλινδρο...... ta hepco βρισκουν σιγουρα, μπορεις να βγαλεις τα προστατευτικα ομως αν θες. Τα HEPCO ειναι σιγουρα καλυτερα σε προστασια απο τα μαμα, τα original δυστυχως δεν προστατευουν καθολου!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Εγώ τα έβαλα με πατέντα, έχει ένα θέμα στην τοποθέτηση και είναι λίγο παίδεμα για να γίνει καλή δουλειά.
Πάντως από προστασία είναι πολύ καλα. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
σχετικα με garmin zumo 550 | Gstamos | Πλοήγηση - Hardware και Software | 3 | 10-06-2010 20:04 |
καγκελα 1100Gs | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 2 | 03-03-2010 09:35 |
Βοηθεια με 1150 ADV | GAGARIN | Τεχνικά θέματα διάφορα | 1 | 21-01-2010 15:16 |
Προστατευτικα κυλινδρων | El Buitre | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 23 | 09-11-2009 15:44 |
Gps TiBo αποριες σχετικα με τους χαρτες. | fidemporas | Πλοήγηση - Hardware και Software | 11 | 19-07-2009 04:33 |