|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Σερραϊκό ροκαφέ τετάρτη 18-9-2013
18 Σεπ 2013 - Τετάρτη 20:30
Αυτή τη φορά ο καφές μας με ροκ γεύση στου ... MANSTAN Καλαμπάκας 5 , δίπλα στο κτιριο της δημοτικής αστυνομίας Καλαμπάκας 5, Σέρρες 62123 | Χρυσός Οδηγός να σκεφτούμε τις φθινοπωρινές εξορμήσεις με τον ήχο αγαπημένων ροκ τραγουδιών καλή διασκέδαση! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σερραϊκό ροκαφέ τετάρτη 18-9-2013
δινεις αλλη αιγλη στον καφε τις ΜΟΤΟΡΕΣ .,.,.,
καλα να περασεται!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Μέσα καλλιτεχνάραααααααααααααααααα μου!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Καλές ροκες στα φιλαράκια!
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
Μέσααααααααααααααααα, στο πιο ροκαμπιλάδικο-σουβλακοκαφέ της παρέας..............
..............................θα ήθελα να είμαι κι εγώ................. Κάποια στιγμή θα συμβεί κι αυτό........... Να περάσετε φίλοι μου............................. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ευχαριστούμε Πρόεδρε! και ποιος σου ειπε οτι μπορεί αν έλειπες??? Απόσπασμα:
ευχαριστούμε πολύ! Απόσπασμα:
να ερθεις με το ωραιο σου μοτορι και το ωραιο σου παλληκαρι...που γιορταζε κιολας και να τον χαιρεσαι ! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ρε συ κάτι πρέπει να κάνουμε με αυτούς τους τρελούς... Κάπου έχει διαρρεύσει ότι είναι "εύκολοι"... Γελάνε εύκολα, πίνουν γρήγορα, χορεύουν καλά κ ΠΑΝΩ απ' όλα τα πιρούνια τους "παίρνουν φωτιά". Θα αναμετρηθούμε κάποια στιγμή οι 10 καλύτεροί σας με τους 5 δικούς μας κ εγώ θα ευλογώ τα αγαθά της Τράπεζας αναφωνώντας την ιστορική ρήση του Μάριου: "Ας είναι ελαφρύ το μακαρόνι που τον σκεπάζει"... (Το πτώμα ήτο κόκκορας κοκκινιστός... Εσείς μπορείτε να βάλετε μακαρόνια-πατάτες ή κ ρυζάκι μην μου αγχώνεστε..) Παιδιά καλό κ ευλογημένο καφέ κ αφού είναι της ειδικότητάς μου Rock αφιερώνω στα Σερραίικα "λέλουδα" τω κάτωθι άσμα... (Συνδυασμός Rock 'n Roll κ εκκλησιαστικό πνεύμα ) |
|
|||
|
|||
Παραγγείλτε και ένα φραπέ on the rocks για 'μένα.
|
|
|||
|
|||
Καλες ροκιες καλα να περασετε!!
|
|
|