|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΦΕΣ
τι θα ελεγαν τα αγαπητα μελη του φορουμ μας στο Ηράκλειο να κανονισουμε να πιουμε κανενα καφεδακι και να τα πουμε απο κοντα, ακουω προτασεις για μερα και ώρα
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΦΕΣ
Ωραία ιδέα Σταύρο ....
Για να δούμε, τί θα προτείνουν οι συντοπίτες σου ;;;
|
|||
|
|||
Βρίσκομαι στο Ηράκλειο για δουλειές μέχρι την Παρασκευή. Εάν κανονίσετε μέχρι τότε πες μου να έρθω κι εγώ στον Καφέ. 697 46 97 973.
|
|
|||
|
|||
Γιατρε μεσα και εγω!!!τωρα που εδιωξα γυναικα και παιδια στην πεθερα!!και καφε και βολτες!!αυριο παμε βολτα ετσι?!!
|
|
|||
|
|||
τωρα επεστρεψα απο το νοσοκομειο μου εκατσε κατι εκτακτο θα μιλησουμε το πρωι στο τηλέφωνο
|
|
|||
|
|||
Σήμερα απογευματάκι μέσα αν θέλετε, περιμένω σήμα...
|
|
|||
|
|||
οκ Σταυρο!!albatros νεσα για το απογευμα!οσοι θελουν τωρα το πρωι ειμαι ελευθερος για τρελες!!
|
|
|||
|
|||
Μπράβο παίδες !!
Αλλα βάλτε και καφέ για μετά το Πάσχα για να προλάβουν να το δουν και άλλοι |
|
|||
|
|||
ωραια η ιδεα σταυρο αλλα ασε ενα περιθωριο να προγραμματισουμε και μεις οι εκ του λασιθιου τις υποχρεωσεις μας και να παρευρεθουμε.
|
|
|||
|
|||
καποιος να βρεθει να ξυπνησει τον giorgosgs απο ιεραπετρα γιατι εχει χαλαρωσει τελευταια και δεν ακολουθει πουθενα!!!!!γιωργοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
XANIA ΚΑΦΕΣ - Δευτέρα 22/03/2010 στο seaU | EOD-K9 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 26 | 22-03-2010 19:50 |
XANIA ΚΑΦΕΣ 24/03/2010 21:00 στο seaU | EOD-K9 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 14 | 19-03-2010 12:26 |
XANIA ΚΑΦΕΣ 10/02/2010 21:00 στο seaU | EOD-K9 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 54 | 15-03-2010 17:16 |