|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΓΙΑ G650 GS
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΩΛΙΣ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ FORUM
ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΙΑ G 650 GS ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΖΕΛΑΤΙΝΑ. ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΦΟΡΕΣΕΙ ΜΙΑ KAPPA ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ. ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΗΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ??? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΓΙΑ G650 GS
η KAPPA είναι η πιο φτηνή από τις υπόλοιπες του ανταγωνισμού. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν κάνει τη δουλειά της.....
Η ζελατίνα πρέπει να συνδιαστεί με τον οδηγό. Σε κάποιους σωματότυπους ταιριάζει μία ζελατίνα σε κάποιους άλλους όχι. Φαντάσου να έχεις δώσει τα 300-400 που ζητάει η "μαμά" για την original ψηλή ζελατίνα και τελικά να μην προστατεύει όσο θα ήθελες..... |
|
|||
|
|||
ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΟΣ 1,70 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ MOTORAID.EU ΤΙΣ ZTechnik Ζελατίνα ZTechnik VStream τουρισμού BMW F/G 650 GS by: Ztechnik - MotoRAID ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 116Ε |
|
|||
|
|||
στα 116 ευρώ δεν κοιτάω καν αν θα μου κάνει... είναι καλή τιμή και σίγουρα πιο αποδοτική από αυτήν της μαμάς.....
έχω, σε 1200GS, ζελατίνα ίδιας μάρκας. Είμουν απόλυτα ευχαριστημένος από τη ποιότητα του υλικού αλλά και τη προστασία που μου πρόσφερε... |
|
|||
|
|||
ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΒΝΑ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ INTERNET ΜΟΥ ΦΑΝΙΚΕ Η ΠΙΟ ΚΑΛΗ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ KAPPA ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΝΑΛΛΚΤΙΚΗ!!!!
ΕΧΕΙ 2 ΜΕΓΕΘΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑ 41εκ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑ 33εκ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΟΙΝΕΣ ΑΝ ΣΚΕΥΤΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ |
|
|||
|
|||
όπως και με τις γυναίκες.... όσο πιο ψηλή τόσο το καλύτερο....
|
|
|||
|
|||
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δεν παίζει ρόλο μόνο το ύψος αλλά και το πλάτος της ζελατίνας.....το ύψος της στέλνει τον αέρα πάνω από το κράνος και το φάρδος της στέλνει τον αέρα πάνω από τους ώμους... |
|
|||
|
|||
ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ
ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ INFO ΟΤΙ ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΜΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ!!! Με την εγκατάσταση της ζελατίνας αυτής,το τιμόνι ενδέχεται να μην κλειδώνει πλήρως,καθώς η ζελατίνα θα "βρίσκει" στους καθρέπτες. Γι'αυτό το λόγο συνίσταται η προμήθεια των αποστατών καθρεπτών για το BMW F/G 650 GS. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το "ενδέχεται" δεν το καταλαβαίνω, ή βρίσκει ή δεν βρίσκει..... γιατί να βρίσκει στο δικό σου και όχι σε κάποιου άλλου ????? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΓΙΑ GS ADVE | scorpiobmw | Ζήτηση | 7 | 05-06-2010 11:48 |
ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΤΑΞΥ G650 GS & F650 GS(TWIN) | szygo | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 2 | 31-05-2010 22:07 |
ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΓΙΑ TA GS ADVENTURE ΜΑΣ, ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΗ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ | adv1200 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 18 | 10-05-2010 01:18 |
ΝΕΑ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΓΙΑ ΜΟΤΟ | MudRat | Χιούμορ | 14 | 25-03-2010 15:06 |
BMW G650 GS 2009 | DAKIS | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 2 | 21-03-2010 17:29 |