|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
moto και κριση!
Βαλτε λιγο τσιπουρακι ανάψτε τσιγάρο-για τους καπνιστές-και ας φιλοσοφήσουμε λιγο....... μοτο και κρίση εδω και καιρό αρχίζουν να με πιάνουν τα διαολιά μου με όλα αυτά που γίνονται και δεν μπορώ να χαρώ την μοτο μου....!!πάντα υπήρχε η γνωστή ατάκα απο τους άσχετους ,συγκενης ,φίλους...."καλά έδωσες 12.000 για μια μοτο" φανταστείτε τωρα που ολα τα βλέπεις σαν ευρό πόσο πολύ πίεση τρως όταν έχεις ένα τέτοιο εργαλείο να κάθετε....εκδρομές.. ιδρώνεις για να κάνεις,αξεσουάρ με το κιάλι,σέρβις κάθε καθαρά δευτέρα και 30 φεβρουαριανού και για μπενζινών δεν το κρύβω οτι προχθές έβαλα 5.00 εουρος ξεφτίλα!!!
Δεν είναι λήγει αυτοί που δεν το αντέχουν, καταλήγουν στα πωλητήρια είναι πολύ δύσκολο να συντηρείς πλέον και κουτί -αυτοκίνητο- και μοτο!!η μεγάλη δύναμη όμως είναι κάπου μέσα μας αυτό τουλάχιστον ανακάλυψα προχθές που είχα πολύ καιρό να την βάλω μπροστά....η εικόνα της καθώς την ξεσκέπαζα η σπίθα καθώς γύρισα το κλειδί και άκουσα τη ηλεκρ/νικη η εκρήξεις όταν πάτησα την μίζα!! ... ανέβηκα με τόσο ιεροτελεστία και μοναδικότητα και το πέρασμα σε άλλη διάσταση παράλληλη με αυτη που ζούμε ολλα να υπάρχουν μεν αλλά εσύ να τα βλέπεις μέσα από ένα κράνος να τα πιάνεις με δυο γάντια να τα ακούς με χαλί και μπαγκ-ραουν τον ήχο της. Ο αέρας μαζί με το χαζό χαμόγελο ΣΟΥ να ΣΥΝΘΈΤΟΥΝ την εικόνα σου!!βέβαια αυτό το χαζό χαμόγελο υπάρχει ακόμα και εκεί θέλω να ,η δύναμη που πήρα με μια μικρή βόλτα με βοήθησε να πάω στην τράπεζα με χαμόγελο, πλήρωσα τους λογαριασμούς με χαμόγελο και γύρισα γεμάτος στην αγκαλιά της ΑΓΑΠΗΜΈΝΗΣ μου!!! μέσα σε όλοι την κρίση λοιπόν λέω...... ######## νεκροθάφτες εγω δεν την πουλάω και δεν με νιαζει όσα και να μου κόψετε οτι και να μου κάνετε γιατί μπορώ να είμαι απλά ο εαυτός μου και αυτό ειναι που τους πονάει και ξέρετε οτι το να χαμογελάς κάνει τους αλους να ανησυχούν και να φωβουντε!!!αψυχα σηδερα θα πουμε πολύ αλλα εμεις οι λύγη ξέρουμε τη κρύβουν μια μάζα απο βίδες πλαστικά και υγρά....!!!καλές βόλτες να έχουμε στην πίστα της ζωη μας !!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: moto και κριση!
Όμορφα.μ αρεσεις.ετσι με τσαμπουκά ,θα το ξεπεράσουμε έτσι κ αλλοιώς μια κ@βλ@ έχουμε δεν θα μας την κόψουν
|
|
|||
|
|||
Μαζί σου ζίτσο!
Η μηχανή μου είναι η ψυχοθεραπεία μου! Κάθε φορά που την οδηγώ το κεφάλι μου αδειάζει από αγωνίες, θυμό..... Την αφουγκράζομαι, νιώθω τους κραδασμούς της, ένα ζωντανό μηχανικό σύνολο.... Οταν καμιά φορά μου κάνει κόλπα τη συγχωρώ διότι είναι αυτή που με διατηρεί σε ισορροπία! Είναι αυτή που μου επιτρέπει να γυρίσω σπίτι μου και να απολαύσω τη γυναίκα μου και το παιδάκι μου ανανεωμένος.... Σκέφτηκα ότι πρέπει να τη δώσω και να πάρω κάτι πιό μικρό και συνολικά οικονομικότερο, αλλά δε θα τους κάνω το χατήρι... δε θα χάσω αυτό που δίνει σε μένα και την οικογένειά μου! Το είπες πολύ σωστά! Το χαμόγελό μας τους "σκοτώνει"!! |
|
|||
|
|||
Ωραίος ο Ζίτσος. Κράτα.
Πολλές έχουμε γιατρέ |
|
|||
|
|||
Κρατατε γερα αδερφια!! Δεν θα τους περασει!!Ε μεις με το χαμογελο θα ειμαστε παντα οταν καβαλαμε τις ερωμενες μας!!
|
|
|||
|
|||
Έτσι ακριβώς παιδιά,
κάποιοι θέλουν βίαια να σβήσουν το χαμόγελο από τα χείλη μας. Ας μην τους το επιτρέψουμε.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Last edited by evanb; 28-01-2012 at 17:14. |
|
|||
|
|||
Μπράβο ρε Ζίτσο δημιούργησες!!!
|
|
|||
|
|||
+1000
|
|
|||
|
|||
+1200RT
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλά & Χιονισμένα Χριστούγεννα...με βίντεο / φωτό από χιονισμένες auto-moto-διαδρομές | CPretenteriS | Διάφορα | 87 | 16-12-2010 15:22 |
Οριστικό «λουκέτο» για τη Moto Morini!!! | riko46 | Άλλες εταιρίες | 2 | 17-06-2010 09:44 |
Moto GP, Μαλαισία: Αρχηγική εμφάνιση του Rossi! | riko46 | Αγώνες | 3 | 25-10-2009 20:10 |
Για την Ελλάδα ρε γα-moto | eolos | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 08-10-2009 20:51 |