|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
service για την BMW μας...?
Γεια χαρά σε όλους παιδιά!!!
Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω σχετικά με ποιόν από τους επίσημους αντιπροσώπους της BMW HELLAS προτείνετε για την moto μου.Για αρκετά χρόνια πήγαινα στον ΒΑΓΙΑΝΕΛΛΗ και τα τελευταία 1-2 χρόνια στην MOTOGENESIS-Μιχαλακοπούλου από τους οποίους δεν είμαι ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση-ενημέρωση-παροχές. Άκουσα ότι ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ στον Γέρακα είναι ο ''κορυφαίος'' σε όλα (εξυπηρέτηση,τεχνικό προσωπικό,ενημέρωση κλπ). Τι λέτε εσείς? να τον δοκιμάσω? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: service για την BMW μας...?
Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τον τελευταιο.Περνα και απο τα νεα μελη να σε καλωσορισουμε και επισημως!!!
|
|
|||
|
|||
Δεν εχω παραπονο .
Βεβαια εχοντας μεγαλο ογκο δουλειας να εισαι ετοιμος για μακρινα ραντεβου και αρκετη υπομομη. Δουλευουν full 5-6 μηχανικοι ταυτοχρονα. Εχω καλη γνωμη για 2-3 απο αυτους αλλα ποτε δεν ξερεις που θα πεσεις εκτος και αν εισαι <<παλιος>> ΥΓ. Σημα κατατεθεν του καταστηματος ο Αντωνης που ειναι ο τελευταιος που θα ακουσει-οδηγησει την Μηχανη (για οτι μπορει να σημαινει αυτο). |
|
|||
|
|||
Κατ'εμέ ίσος είναι ο καλλίτερος μηχανικός εν Ελλάδι.
|
|
||||
|
||||
Σε όλα τα εξουσιοδοτημένα service,
γίνεται σοβαρή κ υπεύθυνη δουλειά ! Από κει κ πέρα, είναι δική σου η απόφαση, για το ποιό θα επιλέξεις ..... Πολλές φορές για κάποιον, ένας γιατρός είναι "Θεός" ... Για κάποιον άλλον - ο ίδιος γιατρός - είναι χασάπης ..... .
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πάντως το θέμα είναι ότι ο καθένας υπάρχει και κάνει τι δουλειά του, τώρα η επιλογή είναι καθαρά δική σου. |
|
|||
|
|||
Φίλε Jack, όποιο εξουσιοδοτημένο τελικά και εάν επιλέξεις, προσπάθησε να χτίσεις μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Μην βγάλεις αμέσως συμπεράσματα (από το πρώτο ραντεβού) αλλά δώσε λίγο χρόνο να σε μάθουν και να τους μάθεις.
Σίγουρα, στα εξουσιοδοτημένα δεν πάμε για να δημιουργήσουμε διαπροσωπικές σχέσεις. Πηγαίνουμε για να περιποιηθούμε ή να επισκευάσουμε την καλή μας. Αλλά όπως σε όλους τους τομείς, έτσι κι' εδώ ο ανθρώπινος παράγων παίζει τον πρωταρχικό ρόλο! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Η προσωπικη σχεση ειναι το Α και το Ω , συμφωνω απολυτα και εγω .
ΕΙναι σηματικο για μενα να μπορω να παρακολουθω τις εργασιες που γινονται στην καλη μου και ετσι να βγαζω και τα συμπερασματα μου. Δεν ξερω αν αυτο γινεται σε ολα τα εξουσιοδοτημενα . Επισης πιστευω οτι καλοι μηχανικοι BMW υπαρχουν σε πολλα συνεργεια πλεον , ομως η αξιοπιστια των εργασιων ειναι αλλο θεμα ... |
|
|||
|
|||
Οκ παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι άλλο θα κάνουν οι διαφημιστές για να μας τραβήξουν την προσοχή ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 94 | 25-02-2010 17:22 |
Πλατες για ολες τις μπεμπες μας! | georgekostas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 22 | 03-09-2009 04:19 |
Service manual για την σειρά R | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 03-09-2009 03:02 |
Να και κάτι ευχάριστο... για μας, όχι για τον κλέφτη!!!!! | yannis | Επικαιρότητα | 13 | 13-05-2009 01:09 |
Τι είπαν οι ξένοι για την γλώσσα μας | syan | Πολιτισμός | 16 | 02-05-2009 02:43 |