|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
το καινούργιο μου "μηχανάκι"
μετά απο 32.000χιλ με την αγαπημένη μου ADVE το παρακάτω ειναι το νέο μου μηχανάκι.........
KTM 950 SUPER ENDURO!!!!!BACK TO THE MOUNTAIN Last edited by wet & dirty; 02-10-2009 at 23:27. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: το καινούργιο μου "μηχανάκι"
Ουυυυυυααααααααααοοουυυυυυυ !!!!!
Τακούλη ΚΑ-ΛΟ-ΡΙ-ΖΙ-ΚΟ !!!! Σου εύχομαι, να κάνεις τα ίδια κ περισσότερα απολαυστικά χιλιόμετρα απ' όσα είχες με την Adve !!!!!
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Kαλοτάξιδο και από δω φιλαράκι!Καλά λασπώματα!!!
|
|
|||
|
|||
καλοριζικο και καλοταξιδο......
|
|
|||
|
|||
Καλορίζικο μωρή τρελιάρα
Καλά κλμ να έχεις. Και να το χαίρεσε, όπως και το 1200.. Αλλά αν σε βρω στο δρόμο μου... δεν θα δείξω οίκτο Καλά κλμ και πάλι. Υστ. βρε αλήτη, την έδωσες την χοντρή? |
|
|||
|
|||
Τακη καλο ριζικη καλα ταξιδια πανα λασπωμενη!
|
|
|||
|
|||
Καλορίζικο......
|
|
|||
|
|||
Φιλαράκι........ίσως σε λίγο καιρό να σε ακολουθήσω!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Καλοριζικο το κατσίκι...τουμπανο..αλλα...........με τι καρδια το εδωσες το κτηνος μου λες..
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η πρωτη μου "ΤΟΥΜΠΑ" | Stefi Orf | Τι μας έτυχε | 32 | 20-09-2009 11:34 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
"Πρόοδος! Πόσο έχουμε αλλάξει... προς το χειρότερο!" | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 14 | 20-03-2009 20:34 |
"Βουτιά" στους ωκεανούς υπόσχεται το νέο Google Earth! | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 12-02-2009 17:51 |