|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
στραβωσε η πισω ζαντα τι κανουμε?
ελεος φτου και παλι φτου τι αλλο θα χαλασει σε αυτο το μοτορι ρε ####το ουτε χωμα ουτε γουβες 2000 χλμ εχω κανει απο το 2011 η ζαντα πως στραβωσε;;;
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: στραβωσε η πισω ζαντα τι κανουμε?
Χωρίς να θέλω να σε προβληματίσω γίνε λίγο πιο λεπτομερής...λίγο στραβές είναι όλες...(απο κατασκευής....)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πετρα που κυλα, δε χορταριαζει Send by Forester via iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ηταν στραβη απο την αρχη, το ιδιο ειχα και εγω στο dakar το 2001, αλλαχθηκε μεσα στην εγγυηση |
|
|||
|
|||
Είπες μεγάλη αλήθεια!
|
|
|||
|
|||
λοιπον μου το ειπε φιλος που με ειδε στο δρομο μου λεει κατι τρεχει!!! μιλαμε παντα για την πισω βαζω λοιπον το μοτορι στο διπλο σταντ με πρωτη μεσα να το δω και εγω!!!η ζαντα πηγενε σαν φιδακι ελαχιστα μεν αλλα αρκετα φανερο αφου το ειδε ο φιλος στο δρομο, και πηγα απο ενα βουλκανιζατερ που υποτιθετε ειναι ειδικοι και μου λεει τραβα πρωτα στο μηχανικο να το δει αλλα μου λεει 99% εινα η ζαντα!!Στην αντιπροσωπια δεν πηγα ακομα αλλα και εγω απο το λιγο που καταλαβενω ειναι η ζαντα....το πως στραβωσε δεν εχω καταλαβει ακομα !!
Last edited by hydrostone; 05-09-2012 at 21:56. |
|
|||
|
|||
Περίεργο είναι να έχει στραβώσει η πίσω, ενώ παράλληλα η μπροστά είναι εντάξει...
Συνήθως, αυτή που στραβώνει πιο εύκολα είναι η μπροστινή. Πάντως, μπορείς να την "φέρεις" λίγο στ ίσια της "ρυθμίζοντας" την τάση σύσφιξης των ακτινών. Αυτό μπορείς να το κάνεις με ένα δυναμόκλειδο με ροπή στρέψης στα 4 Ν και αργότερα αναλαμβάνει το "αυτί", δηλαδή κουρδίζοντάς τες σαν χορδές εγχώρδου όργανου. |
|
|||
|
|||
Λίγο "τζόγο" έχουν όλες, από κατασκευής. Ειδηκότερα αν βάλεις και χωμάτινο λάστιχο, φαίνεται ακόμη περισσότερο. Τώρα το αν η δικιά σου είναι οκ, αυτό μάλλον στην αντιπροσωπεία θα στο πούνε.
|
|
|||
|
|||
οκ ευχαριστω για τις πληροφοριες αυριο θα το ελεγξω και θα σας ενημερωσω!
|
|
|||
|
|||
Ακτινες Γιακ!πσφφ!!!
|
|
|