|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
γνωμες για μποτα...
ξερει καποιος αυτη την μποτα???
TCX X-Five Gore-Tex Boot - Αναζήτηση Google την εχει φορεσει???? ανετη??? αδιαβροχη??? οποια γνωμη ευπροσδεκτη.. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: γνωμες για μποτα...
για την συγκεκριμενη δεν ξερω αλλα γενικα σαν μαρκα,επειδη κ εγω ηθελα να παρω ενα αλλο μοντελο της,δεν ακουσα και τα καλυτερα....
|
|
|||
|
|||
Το συγκεκριμένο μοντελο δεν το έχω δοκιμάσει. Έχω ένα άλλο και έχω να πω τα καλύτερα. Ανετο, πλήρως αδιάβροχο, ανατομικο κλπ.
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχω ακούσει αρκετά καλά σχόλια, όπως επίσης και οι sidi δεν έχουν βλάψει κανέναν απότι ξέρω Εμένα με ενδιαφέρουν η tcx desert. Την five gore δεν την ξέρω.. Αν την φοράει κανένας ή την desert ας μας πει.... |
|
|||
|
|||
οτι χαλανε πολυ γρηγορα.....τωρα τι να σου πω δεν ειχα για να ξερω απο πρωτο χερι.επειδη κ εγω οπως ειπα ψαχνομουν για ενα μοντελο της μου ειπαν αυτο.αλλα με αυτα τα χρηματα θα βρεις sidi,alpinestar που ειναι απο τις τοπ
|
|
|||
|
|||
Πολύ καλή πρόταση επίσης η συγκεκριμένη Dainese Fulcrum Gore-Tex Boots - RevZilla
Την φοράω καθημερινά περίπου 10 ώρες την ημέρα.Δεν καταλαβαίνεις ότι φοράς μπότα Έχω συναντήσει απίστευτες βροχές και δεν έχει πάρει ούτε μια σταγόνα.Την συνιστώ ανεπιφύλακτα |
|
|||
|
|||
Εγω έχω αυτή της TCX και ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
http://www.coloriposto.gr/web/?Produ...2&id=17&sub=16 Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Αν ειναι για εσενα Δημητρη δες και την infinity gore tex της ιδιας εταιριας!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
μήπως γνωρίζεις την αναλογία μεγεθών σε σχεση με αθλητικό Nike ή asiccs? με ενδιαφέρει και μένα αλλά δεν έχουν εδώ
|
|
|