|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΕΞΑΤΜΙΣΗ TWO BROTHERS CARBON SLIPON
ΑΔΕΡΦΙΑ
ΕΧΩ F650GS TWIN 2008 , ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΑΤΜΙΣΗ TWO BROTHERS BK M2 CF SLIPON. THN ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ eBAY ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΟ RATE 343 EURO ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΞΑΤΜΙΣΗ TWO BROTHERS CARBON SLIPON
Αν θες σίγουρη άποψη ψάξε στο Adventure Rider Motorcycle Forum
Τελωνείο υπολόγισες??? Ακράπα καλυτερα εστω και μεταχειρώ |
|
|||
|
|||
Εγω πάντως έχω την τιτανιο για 1100 gs και είναι φοβερή σε ποιότητα κατασκευής και εμφάνιση. Σε ήχο είναι κορυφαία αλλά γίγο δυνατή για τα γούστα μου.
|
|
|||
|
|||
Αδερφε η αποστολη ειναι με USPS κοστος 3EURO στα ελτα που θα παραλαβεις το δεμα.
|
|
|||
|
|||
Αλλο το κόστος αποστολής και άλλο το τελωνείο.Μπορεί ανάλογα με τη τιμή,η χρέωση να σου έρθει διπλά χρήματα. απο το ποσό που περιμένεις τελικά(+200-300 ευρό επιπλέον, δεν είναι καθόλου ευχάριστα και σίγουρα όχι συμφέρουσα αγορά).Ειναι χρήματα που πρέπει να πληρώσεις αλλιώς δεν φευγει απο το αεροδρόμιο(το δικο΄μας).Το χω πάθει,με μπότες,και παρολίγο με τρόμπα συμπλέκτη που παρήγγειλα για φίλο μου για κτμ.Το πιο σίγουρο,είναι να μιλήσεις με email με το πωλητή και να του πεις να στο στείλει σαν δώρο,η επιστροφή,η κάτι τέτοιο.Δηλαδή,να μην φαίνεται η τιμή πάνω στο δέμα,αυτό ενδιαφέρει μόνο.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Eσυ εισαι κουρουνα μαυρη για αυτο!!!
|
|
|||
|
|||
Νομίζω πως στη χειρότερη περίπτωση στο τελωνείο πληρώνεις το ΦΠΑ 25% συν κάποια έξοδα στάνταρ του εκτελωνιστη. Αν και με αυτα μέσα αξίζει παρτην.
Ότι και να κανείς όμως ρωτά πρώτα σε ένα τελωνείο και πες μας και εμάς. |
|
|||
|
|||
Aν ειναι να κανει το λαθος και ρωτησει θα τον περιμενουν πως και πως στην Γωνια για να τον σκισουν.Καλυτερα ειναι να στειλει εμαιλ και να συννενοηθει με τον πωλητη για τις λεπτομερειες.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
R 1200 GS/ADV CARBON ΕΞΑΤΜΙΣΗ | fotisgs | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 11-08-2010 14:08 |
ΕΞΑΤΜΙΣΗ CARBON LASER R1200GS/ADVENTURE | fotisgs | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 26-05-2010 18:17 |
ΕΞΑΤΜΙΣΗ CARBON LASER R1200GS/ADVENTURE | fotisgs | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 13-05-2010 22:20 |
ΕΞΑΤΜΙΣΗ CARBON LASER R1200GS/ADVENTURE | fotisgs | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 12-05-2010 02:06 |
ΕΞΑΤΜΙΣΗ CARBON LASER R1200GS/ADVENTURE 2006- | fotisgs | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 05-05-2010 04:23 |