|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΑΞΟΝΑΣ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΟΓΡΑΝΑΖΟ ΜΑΖΙ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΞΟΝΑΣ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΟΓΡΑΝΑΖΟ ΜΑΖΙ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ
Έτσι είναι κύριοι , δεν υπάρχουν άξονες και γρανάζια την ίδια δουλεία κάνουν και τα δυο εξίσου καλά ……. Μπράβο ρε Παναγιώτη……!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Ωραίο Πάνο ...
|
|||
|
|||
ωραιος ο αγροτης........
αυτη ειναι η ουσια του πραματος...... |
|
|||
|
|||
προσωπικά σιδεροφάγος εκ πεποιθήσεως!(και μιας και το έφερε η κουβέντα),έχω σπάσει άξονες,απο μηχανή (honda cx 500) διαφορικά απο αυτοκίνητα μέχρι και land rover,ημιαξόνια μου έχουν πεταχτεί έξω,έχω κόψει αλυσίδες απο μηχανάκια,έχω κουρέψει γρανάζια,έχω σπάσει κάρτερ,τα πλατό τα έχω για πλάκα,μπιλάκια μου φύγανε,βαρκούλες που φύγανε και δεν συμμαζεύεται...τώρα δοκιμάζω ένα subaru έχω σταματήσει στο χίλτον με πεταγμένη αλυσίδα σε rgv250 και μου έδινε αλενάκια ο αστυνόμος απο το Μιραφιόρε της τότε αστυνομίας! εν ολίγοις όλα σπάνε,όλα κόβονται,όλα μαχαιρώνονται. καλά να είμαστε να τα λιώνουμε |
|
|||
|
|||
οοοξω!
ξενερωτοι! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Πανούλη !!!! Ωραίος !!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτο δεν σπαει ,δεν χαλαει......εχει περασει απο τα χερια της κυρα-λενης |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΖΗΤΟΥΝΤΕ ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΓΚΕΛΑ BMW 1200GS ADVENTURE | hydrostone | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 11-04-2011 20:54 |
ΑΞΟΝΑΣ GS 1150 ADV | arisgreek | Ζήτηση | 1 | 07-04-2011 10:30 |
ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 6 ΜΕ 16 | vincet | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 21-06-2010 19:36 |
ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ F1 ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ | RedSpider | Ταξίδια στο εξωτερικό | 19 | 18-07-2009 23:12 |
ΑΞΟΝΑΣ | GeorgeP | Τεχνικά θέματα διάφορα | 16 | 10-06-2009 07:20 |