|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Διατροφική αγωγή κατά την διάρκεια ενός μοτοσυκλετιστικού ταξιδιού.
Ένα νέο άρθρο, ενόψει των μοτοσυκλετιστικών ταξιδιών του ΠΑΣΧΑ και του καλοκαιριού, το οποίο θα μας βοηθήσει όλους μας στο τι να προσέξουμε και στο τι να αποφύγουμε ώστε να ταξιδέψουμε με ασφάλεια και με άνεση.
Επισκεφθείτε το επιστημονικό ιστολόγιο http://idiatrofi.blogspot.com Εκεί θα βρείτε εκτός απο πληροφορίες για διάφορα νοσήματα αλλά και την πολυπόθητη αρθρογραφία στο τι να προσέξουμε εμείς οι μοτοσυκλετιστές. καλά και ασφαλή ταξίδια. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Διατροφική αγωγή κατά την διάρκεια ενός μοτοσυκλετιστικού ταξιδιού.
πολυ χρησιμο.....
αλλα αυτο το φορουμ,στην διατροφη του,κανει ακριβως τα αντιθετα εκτος απο υπευθυνο εκδρομικουπρεπει να βαλουμε και υπευθυνο....διατροφικου |
|
|||
|
|||
θα ερχόμουνα μαζί σας για βόλτα αλλά με το καημένο μου το transalp δεν θα σας προλαβαίνω...θα έχετε φτάσει θα έχετε κάτσει να φάτε καιαααιιιι μετάαααα θα φτάσω εγώ...όταν θα τρώτε το φρούτο...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
|
|
|||
|
|||
ευχαριστώ πάντως για το ότι το διάβασες. καλά ταξίδια να έχουμε
|
|
|||
|
|||
ευχαρισστουμε φίλε...αρκετα χρησιμο
|
|
|||
|
|||
Εγω φιλε nkriara τους τα λεω αλλα δεν ακουνε ...
|
|
|||
|
|||
Σωστη διατροφη και GSforum απλα... δεν παιζουν μαζι !!!
|
|
|||
|
|||
Πάντως εγώ, στην εκδρομή στο Γαλαξιδι, μετά τα τσίπουρα τις μπύρες και τα μπιφτεκάκια δεν είδα κανέναν να έχει πρόβλημα.
|
|
|||
|
|||
δεν θα μπορούσαμε να έχουμε πρόβλημα Θοδωρή....
κάναμε μόλις 520 χλμ... |
|
|||
|
|||
:sm6::sm6:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόβλημα κατά την εκκίνηση. (R 1200 GS) | alx_k | Τεχνικά θέματα διάφορα | 30 | 19-02-2010 17:37 |
Ιταλία: ομαδική αγωγή για την επιστροφή χρημάτων για εμβόλια του H1N1 | MARK | Επικαιρότητα | 4 | 18-01-2010 11:05 |
Mαρτυρία σοκ για σφαγή Ελληνοκυπρίων κατά την τουρκική εισβολή! | Arkas | Ελλάδα | 8 | 02-09-2009 13:20 |
Προετοιμασία ταξιδιού | soter3gm | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 3 | 25-05-2009 15:59 |
Κυκλοφοριακή αγωγή παιδιών | teo40 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 4 | 22-12-2008 14:20 |