|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Βοήθεια για αγορά μπότας Enduro.
Καλημέρα σε όλη την παρέα!
Ενδιαφέρομαι για αγορά μπότας Enduro. Η χρήση της θα είναι όποτε οργανώνει καμιά χωμάτινη εξόρμηση το forum και μόνο για χώμα. Αυτό που ψάχνω είναι ότι πιο φτηνό γιατί είμαι σε φάση... Δ.Ν.Τ. Από ένα search στο Internet οι πλέον φτηνές που βρήκα είναι οι παρακάτω: 1. Στα 99€ ΜΠΟΤΕΣ MOOSE M1 - moto-eshop.com 2. Στα 109€ ΜΠΟΤΕΣ THOR Q1 BLACK - moto-eshop.com 3. Στα 119€ O'NEAL TARANIS BOOT - monster-shop Νομίζω το κεφάλαιο που διαθέτω γίνεται εύκολα αντιληπτό από τις παραπάνω προτάσεις. Ερώτηση 1η. Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι από τα παραπάνω ή έχει ακούσει έστω οτιδήποτε καλό ή κακό σχετικά? Ερώτηση 2η. Οι μπότες αυτές (αν κατάλαβα καλά) είναι όλες αμερικάνικες μάρκες. Στην Ελλάδα τις βρίσκω μόνο σε μαγαζιά στη Β. Ελλάδα ή e-shops. Ξέρει κανείς που μπορώ να τις βρω σε μαγαζί στην Αθήνα για να δοκιμάσω νούμερα? Ερώτηση 3η. Κάποια άλλη πρόταση? Οποιαδήποτε απάντηση θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ προκαταβολικά |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βοήθεια για αγορά μπότας Enduro.
Να κάνω και εγω μια τέταρτη ερώτηση:
Υπαρχει πιθανότητα κάποια απο αυτές και γενικά οι μποτες enduro να είναι αδιαβροχες όπως οι μποτες τουρισμού; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βαγγέλη λόγο κατασκευής της εντουρομπότας (πολλά κουμπόματα) είναι παρα πολυ δύσκολο να είναι τελείως αδιάβροχη...είναι μέχρι ενός σημείου!! υπάρχουν άλλοι τρόποι για να κάνεις την μποτα εντούρο αδιάβροχη και πάλι όχι 100%100 Last edited by danaos; 13-11-2011 at 14:51. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και πώς περνάς δλδ από ποτάμια κ.λ.π. υδάτινα στοιχεία χωρίς να βγεις παπί? Μήπως η καλύτερη λύση είναι να έχεις μαζί 2ο ζευγάρι κάλτσες - παπούτσια για να αλλάξεις μόλις τελειώσει το χώμα και θες να πάρεις τον δρόμο του γυρισμού? Είμαι άσχετος γι' αυτό μην γελάσετε αν ακούγεται χαζή η ερώτηση... Κάτι σχετικά με τις προτάσεις για τις μπότες κανείς??? Υ.Γ. Ωραίο χρώμα γραμματοσειράς Δαναέ. Για να δούμε και τώρα... Last edited by Andreas_F800GS; 13-11-2011 at 16:04. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αλλά υπάρχει και πάλι κόλπο χιχιχιχιχ οσο για την γραμματοσειρά φίλε θα δείξει!! χαχαχα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
1) παρε οποια μποτα φτανεις οικονομικα απο αυτες που ειδες στο ιντερνετ 2) μην πας στο χωμα μεχρι να βολευτης απο μποτες!! 3) παρε γαλοτσες που ειναι πολυ πιο οικονομικες και δεν βαζουν με τιποτα νερο!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όσο για το θέμα του νερού, η κουβέντα είναι καθαρά θεωρητική και χωρίς άλλο ενδιαφέρον εκ μέρους μου, μιας και η (όχι) εμπειρία μου δεν είναι αρκετή για τέτοιες εξορμήσεις. Γι' αυτό και στο αρχικό μου post δεν ανέφερα τίποτα σχετικά με ικανότητα αντίστασης στο νερό. Η κουβέντα πήγε εκεί και απλά την συνέχισα για να μάθω κάτι περισσότερο. Χωρίς παρεξήγηση από μέρους μου και πάντα φιλικά. Last edited by Andreas_F800GS; 13-11-2011 at 20:34. |
|
|||
|
|||
Eσένα φίλε μου, σε έχουν βολέψει οι γαλότσες ;
|
|
|||
|
|||
Έχω τις Thor (Θωρ), τις Quantrant (που είναι το επόμενο μοντέλο τιμολογιακά) και είμαι ευχαριστημένος για τους μόλις 5 μήνες που τις έχω, αλλά θεωρώ την Q1 μία τίμια πρόταση σε τίμια τιμή!
|
|
|||
|
|||
προσπάθησε να πάρεις μπότα που να έχει άρθρωση, θα σε βοηθήσει πολύ στην οδήγηση...
αυτές που προτείνεις δεν έχουν... όσο για την αδιαβροχοποίηση, οι μόνες που ξέρω να είναι αδιάβροχες είναι αυτές |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αγώνας Enduro Sprint Στο Ηράκλειο | Markas | Αγώνες | 5 | 05-04-2011 17:20 |
πωλειται εξοπλισμος enduro acerbis | wet & dirty | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 14 | 08-11-2010 01:35 |
Enduro Festival-Ζηρεια | emix | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 25-09-2010 04:05 |
σχολειο enduro | gs 650 | GS Forum - Road & Enduro Training | 24 | 02-06-2010 18:39 |
Πωλειται ΗΡ2 enduro | danaos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 27 | 02-04-2010 19:43 |