|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Η ιστορία του facebook σε αριθμούς
Με εξακόσια εκατομμύρια χρήστες και εννέα δισεκατομμύρια στις τράπεζες σίγουρα ο Mark Zuckerberg έχει μόνο να παινεύεται για το δημιούργημά του, το facebook.
Όλο και περισσότεροι χρήστες υπολογιστών φτιάχνουν προφίλ στο facebook και το μόνο σίγουρο είναι το συγκεκριμένο site θα απασχολεί για πολύ καιρό ακόμη.
Εντυπωσιακά νούμερα ... Παρ' όλα ταύτα, εγώ αρνούμαι να έχω προφίλ στο faceBook ... .
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η ιστορία του facebook σε αριθμούς
Όταν πρωτοπήρα κινητό το 1993, εκεί να δεις χλεύη από τους φίλους μου και πόσο "ντροπή" το θεωρούσαν να έχουν ένα. Οι οποίοι λίγα χρόνια αργότερα είχαν και έχουν δυο κινητά ο καθένας τους! Με το καλό το προφίλ στο facebook Νίκο!
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστουμε Νικολα.Εγω δεν ασχολουμε καθολου με το facebook εχω το φορουμ..
|
|
|||
|
|||
Ουτε εγω ασχολουμε.
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
υ.γ. ... ποτέ μην λες ποτέ ...
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αν θελω καποιον εχω το τηλεφωνο του |
|
|||
|
|||
Βάζω και στοίχημα άμα θες!
|
|
|||
|
|||
Δεν με συγκίνησε ποτέ . |
|
|||
|
|||
Εγω παντως ειμαι!!
|
|
|||
|
|||
ειναι μεχρι να παρεις το κολάΐ
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Άπιστες οι γυναίκες σε θέσεις ισχύος | ahileb | Υγεία | 4 | 18-05-2011 03:27 |
αναστροφη σε ανηφορα 30% κλιση | maragk | Τι μας έτυχε | 11 | 26-04-2010 04:05 |
Καναδή έχασε επίδομα για κατάθλιψη εξαιτίας φωτογραφιών στο Facebook | wolferin | Κόσμος | 4 | 24-11-2009 09:59 |
Η ιστορία της ανθρωπότητας σε φωτογραφίες | skippybi | Κόσμος | 4 | 19-11-2009 07:01 |
Μοτοσικλετιστής πυροβόλησε όχημα που τον προσπέρασε... | skippybi | Επικαιρότητα | 10 | 07-11-2009 14:47 |