|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πού αλλού θα πέσει το μήλο??
Καλησπέρα στη μεγαλύτερη παρέα μοτοσυκλετιστών BMW!!
Πολλοί με ξέρετε ως Κωνσταντίνο ή γιο του Jefe... Είπα λοιπόν να συστηθώ και εγώ... Είχα πάει στην Τουρκία μαζί σας, είχα έρθει πέρσυ στα Καλάβρυτα μαζί σας και η τελευταία μου παρουσία ήταν στο Σοφικό... Χαιρετώ λοιπόν και καλά χιλιόμετρα σε όλους μας!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πού αλλού θα πέσει το μήλο??
Καλώς ήρθες και ας άργησες
|
|
|||
|
|||
Εσένα από κάπου σε θυμάμαι
Πρέπει να είσαι ο νεαρός που "έψηνε" τα βρεγμένα γάντια, πάνω σε κάτι Μποχεράκια Καλώς ήρθες Κωνσταντίνε (jefosyvaraki) Ααα! Κάνε τον κόπο να περάσεις κι από εδώ: http://www.gsforum.gr/%CE%94%CE%B9%C...k-names-16862/ |
|
|||
|
|||
μπα, μπα
καλώς τον ταξιδευτή μας και εκολαπτώμενο οδηγό καλώς ήρθες στη μεγάλη παρέα μας και αφού τελειώνεις με το διάβασμα, σε περιμένουμε για κουβεντούλα και ευχάριστη παρέα |
|
|||
|
|||
καλως ηρθες
|
|
|||
|
|||
Καλως ορισες Κωσταντινε καλα χιλιομετρα.
|
|
|||
|
|||
Καλώς τον Kωνσταντίνο
Εσύ είσαι ήδη μέλος του forum, ειδικά μετά την παρουσία σου σε τόσες εξορμήσεις αλλά και μετά από τόοοοοοσα χιλιόμετρα που έχεις κάνει με μοτοσυκλέτα! Να είσαι πάντα καλά Κωνσταντίνε, να ευχαριστιέσαι τα ταξίδια ως συνοδηγός (και να τραβάς πάντα τόσο ωραίες φωτογραφίες από αυτή τη θέση) μέχρι να πάρεις με το καλό, το δικό σου εργαλείο |
|
|||
|
|||
Κωνσταντινε μου καλως μας ηρθες και επισημα.Καλα ταξιδια να χουμε και να ξερεις πως ειναι παντα χαρα μας να σε βλεπουμε.Πολλα φιλια.
|
|
|||
|
|||
Καλως ηλθες Κωσταντινε πολλα καλα χιλιομετρα ευχομε και παντα ορθιος..αντε να αποκτησω και εγω παρεα στην ηλικια μου
|
|
|||
|
|||
Γειά σου Κωνσταντίνε, καλώς ήρθες στην παρέα μας, αν και σ'αυτήν ανήκεις εδώ και πολύ καιρό!
Να'σαι πάντα καλά φίλε μου, καλά χιλιόμετρα να έχεις σαν συνοδηγός και σου εύχομαι σε λίγα χρονάκια και οδηγός μιας κούκλας!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πού θα πάμε και πότε .....(ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ GS Forum) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πρόγραμμα - Που πήγαμε, που θα πάμε κ πότε | 6 | 04-05-2011 16:35 |
Πως να κάνετε το ταιρι σας να πέσει απ'το κρεβάτι! | georgekostas | Χιούμορ | 10 | 28-09-2009 21:45 |