|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα σε όλους
Είμαι ο Μπάμπης κάτοχος τρανσαλπ 650 και σκέφτομαι για την αντικατάστασή της με gs 1150 (κίνητρο μου για την αλλαγή η μεγάλη πτώση τιμής της 1150- μιας από τις πλέον αξιόπιστες και μηχανές). Έχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ τους τα νεώτερα με τα παλαιότερα μοντέλα και πιο να επιλέξω με βάση την εμπειρία σας για μικτή χρήση (κίνηση στην πόλη, λιγότερο εθνική και περιστασιακά χώμα- χρήση ίδια με την τρανσαλπ). Ίσως να προτιμήσω το adventure εάν είναι ικανότερη μηχανή για την ανωτέρω χρήση. Τέλος παρατήρησα κάποιες ευκαιρίες για το 1200 (2004) με τιμές 9000 και λιγότερο. Μήπως πρέπει να επιλέξω το 1200 λόγω βάρους ή δεν είναι τόσο αξιόπιστη λύση του 2004; Συγνώμη για τον όγκο του μυνήματος και σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλησπέρα σε όλους
Καλως ηρθες Μπαμπη και καλη διαμονη!
|
|
|||
|
|||
Καλως ορισες στην παρεα μας.
|
|
|||
|
|||
Καλώς τον φίλο Μπάμπη καλή διαμονή πάντα όρθιος.
γνώμη μου είναι 1150 adventure για την χρήση που θες , τώρα το 1200 - 2004- η πρώτη φουρνιά έχει κάποια προβλήματα |
|
||||
|
||||
Φίλε Μπάμπη,
καλωσόρισες στο GS Forum.... Πιστεύω, ότι δίνοντας μερικά χρήματα παραπάνω (λίγα) θα μπορούσες να βρεις κ κάποιο νεώτερο μοντέλο απ' το 2004 ... Ότι και να επιλέξεις, με το καλό και να έχεις πολλά πολλά απολαυστικά χιλιόμετρα !!! .
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες στην παρέα μας
|
|
|||
|
|||
καλως ηρθες!
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες φίλε μας, κ καλά χιλιόμετρα!
Jefe |
|
|||
|
|||
Καλωσόρισες φίλε Μπάμπη στην παρέα μας!!!
Για τα 1150 αρμοδιότεροι να σου απαντήσουν είναι οι ήδη κάτοχοί τους. Για τα 1200άρια, καλό θα ήταν να προτιμούσες κάποιο νεώτερο μοντέλο, με υψηλότερη μεταπωλητική αξία. Ό,τι και να επιλέξεις όμως, η παρέα μας θα είναι δίπλα σου σε ό,τι μας χρειαστείς! Νά' σαι πάντα καλά και σε περιμένουμε να τα πούμε και από κοντά!!! |
|
|||
|
|||
καλώς μας βρήκες και καλή επιλογή στην μπέμπα σου εύχομαι!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλησπέρα σε όλους και από εμένα!!! | paros | Καλώς ήλθατε | 12 | 22-08-2009 23:55 |
Γεια χαρά σε όλους... | koskarav | Καλώς ήλθατε | 14 | 10-08-2009 02:50 |
Καλησπέρα σε όλους | drdm12345 | Καλώς ήλθατε | 18 | 10-06-2009 11:38 |
Γειά σε όλους!!! | kavournen | Καλώς ήλθατε | 13 | 10-06-2009 10:18 |
Καλησπέρα σε όλους και Καλή Χρονιά !! | Black_Shadow | Καλώς ήλθατε | 24 | 30-01-2009 16:15 |