|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Κάτω απ' την πινέζα του χάρτη της Ευρώπης
Καλησπέρα σας από το Βέλγιο και από εδώ!
-13C είδα γυρνώντας πριν από λίγο με το αυτοκίνητο από τις Βρυξέλλες... οπότε την GS έχω κάμποσες μέρες (ok, βδομάδες!) να τσουλήσω! (Γιάννη, μη μου πεις ότι βολτάρεις και τώρα!!!) Καλές βόλτες σε όλους σας και Καλή Χρονιά! Γιώργος |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κάτω απ' την πινέζα του χάρτη της Ευρώπης
Απ' το Βέλγιο???? Φίλε Γιώργο καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!! |
|
|||
|
|||
Γιώργο καλώς ήρθες στην ζεστή παρέα μας!!
Εύχομαι εδώ να είναι σημείο που θα σου θυμίζει λίγο απ' την πατρίδα και θα έχουμε την ευκαιρία να τα λέμε. |
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες φίλε !!!
|
|
|||
|
|||
Γιώργο, καλώς ήλθες φίλε μου,...έχω καιρό να διαβάσω νέα σου,...όλα καλά όπως τα θυμάμαι; Μπλεγμένος με τα ελικόπτερα ακόμα;
Χάρηκα που ήρθες και εδώ,...καλή διαμονή και καλά χιλιόμετρα με καλές βόλτες στα πανέμορφα τοπία σας!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
....χαχα!...μια απ τα ιδια και δω σε μενα τρελο κρυο και ολα ασπρα !...θα κανουμε μερες να δουμε ασφαλτο !...παντως την περασμενη εβδομαδα πηρα τη βολτιτσα μου κανονικοτατα!...για το καλο του Νεου Χρονου! |
|
|||
|
|||
Καλώς όρισες φίλε Γιώργο, από την χώρα που φιλοξενεί την πρωτεύουσα της Ευρώπης.
Μέσα από την διαδικτυακή παρέα μας θα κάνουμε πολλές και ελπίζω ενδιαφέρουσες περιηγήσεις. Εύχομαι κάποια στιγμή να τα πούμε και από κοντά. Έως τότε, υπομονή με το κρύο του Βελγίου. Και πάλι καλωσόρισες! |
|
|||
|
|||
καλώς ήρθες Γιώργο και από εδώ χρόνια και ζαμάνια....
|
|
|||
|
|||
Καλωσόρισες πάλι Γιώργο και σου εύχομαι Καλή Χρονιά!
|
|
|||
|
|||
Φίλε Γιώργο καλώς ήρθες στην παρέα μας.............
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σχετικά με τη μπαταρία και την φόρτισή της | gtbike | Τεχνικά θέματα διάφορα | 39 | 07-03-2011 21:58 |
Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 18:05 |
Audi A4 Allroad Quattro: Στην Ευρώπη την άνοιξη του 2009 | arisxios | Αυτοκίνητο | 1 | 20-12-2008 19:08 |
Ανάβει το απόγευμα της Τρίτης το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας | Arkas | Επικαιρότητα | 2 | 15-12-2008 23:12 |