|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ταξιδάκι στο εξωτερικό
Σκεφτόμαστε μια παρέα φίλων να κάνουμε για πρώτη φορά ένα ταξιδάκι όλοι μαζί στο εξωτερικό μόλις μπει η άνοιξη!!!
Λέμε να ξεκινήσουμε από Ancοna (φτάνοντας εκεί με πλοίο) και αφού περάσουμε τις (ξακουστές) Άλπεις και να καταλήξουμε στο Μόναχο όπου και θα επισκεφθούμε και ολοκαίνουριο και πανέμορφο μουσείο της BMW. Όμως αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι ποιά σημεία θα έπρεπε να περάσουμε στις Άλπεις (ποιές διαδρομές εννοώ), και θα ήθελα την βοήθεια φίλων που έχουν πάει στο εξωτερικό με μοτοσυκλέτα να μας πρότειναν κάποια "περάσματα" που να μπορέσουμε ν' ακολουθήσουμε. Ο χρόνος που υπολογίζουμε να διαθέσουμε συνολικά είναι μια εβδομάδα (7 ημέρες) Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ταξιδάκι στο εξωτερικό
Αντε με το καλο φιλαρακι ζηλευω ........
|
|
|||
|
|||
Ακούγεται πολύ ωραία εξόρμηση.
|
|
|||
|
|||
έτσι μπράβο παιδιά!!!! άντε με το καλό!!! το περιμένω πως και πως να βγω και εγώ στο εξωτερικό με την μπέμπα...
έχω πάει πολλές φορές Ευρώπη με αεροπλάνο, με καράβι, με αυτοκίνηο, με ιστιοπλο'ι'κό, αλλά με τη μηχανή μου ακόμα δεν τα έχω καταφέρει |
|
|||
|
|||
Εγω με την παρεα μου και τις γυναικες μας καναμε ενα ταξιδι στο 3 εθνες. ηταν φανταστικα. Για περασματα δεν μπορω να σου πω γιατι δεν εχουν καμια σχεση με εκει που θελεις να περασεις εσυ. Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι θα πάθετε πλακα απο την ομορφια. Και οποια εποχη να περάσεις -εμεις περασαμε Ιουνιο- εχει πολυ κρυο μα πολυ κρυο. Για παράδειγμα οταν περασαμε απο Αοστα για Σαν μονι μεσω Αλπεων στην Αοστα ειχε 22 βαθμους και στο διασελο 3!!!
Προσοχη στο κρυο λοιπον οσο για την ασφαλτο κανενα πρόβλημα ειναι φανταστικη οσο βροχη και ριχνει! Καλα ταξιδια να εχεις |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Άντε άντε με την αληγεί του χρόνου αρχίζει και μετρά ανάποδα το χρονόμετρο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
....ταξίδι για συγκλονιστικές εμπειρίες !!!
|
Tags |
bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|